Esküvős infó kéne a Miskolci Egyetemről vagy a Rockwell klubról, tud valaki segíteni? (tudásbázis kérdés)
Mondom, amennyire én emlékszem nem, vagy legalábbis nem zavaró, mert mi nem vettük észre igazán.
Mi Szerencsen tartottuk - a várban volt az esküvő, a lagzi meg az egyik általános iskolában.
elmondod, h hol tartottátok?
és mennyire hallatszódik fel vajon?
Konkrétan mi nem esküvőn voltunk, de volt már szerencsénk ott egy pár rendezvényhez. Mivel nektek is lesz zenekar, amúgy is elnyomja a zajt, mégha kicsit fel is hallatszódik, de amennyire én emlékszem nem volt ezzel semmi probléma.
Nyáron meg azért nincsenek annyian, mert nincs egyetem. :-)
A mi esküvőnkön nem volt opció az egyetem. Mi egy általános iskolában tartottuk a lagzit.
igen, jövő nyáron július végén lenne.
mesélj még kérlek: mikor voltatok? vendégként v a ti esküvőtök volt? nem hallatszódott a Rocky? és tényleg semmi probléma nem volt a bulizókkal, semmi beszólás v nemtom? mert nekem ez olyan hihetetlen, h ott a sok részeg bulizó, és mégsincs para. ha te mondod, bizti úgy van, csak nem hittem volna, h tényleg ilyen nyugis.
és nyáron tényleg nincsenek annyian?
A Miskolci Egyetem menzáján (Uni-Plaza) tervezzük tartani a lagzinkat. Egy félelmünk van, hogy az alatta lévő Rockwell klub zenéje felhallatszik, vagy az esetleg levegőző násznépbe belekötnek a bulizó fiatalok, továbbá a parkoló kocsikat féltjük...
Aki volt esküvőn itt, vagy jár a Rockyba, vagy BÁRMILYEN infója van, az szépen kérem, segítsen!!
További ajánlott fórumok:
- Orvosi egyetemről mit gondoltok?
- Átiratkozni egyik egyetemről(ELTE) másik egyetemre lehetséges (Corvinus) és másik szakra?
- Miskolci és környékbeli Anyukák, tudnátok nekem segíteni?
- Ha kiiratkozom elsőévesen 1 egyetemről, akkor vissza kell adnom a diákomat?
- Véleményeket szeretnék a Nyugat Magyarországi Egyetemről
- Miskolci olcsó (diák) szállást keresek augusztus 30-ra, 1 éjszakára. Tudtok segíteni?