Miskolci olcsó (diák) szállást keresek augusztus 30-ra, 1 éjszakára. Tudtok segíteni? (tudásbázis)
A sportcsarnoktól kb 10-15 perc gyalog a leánykoli, az egyetemhez meg van közvetlen busz a 22-es kb 10 perc a menetidő az egyetemig...
[link] esetleg ha kinyomtatod akkor tudod a menetrendet
ez pedig a térkép gyalog a sportcsarnoktól a koliig
ha esetleg nem jön be jól akkor felsőbe : miskolc görgey artúr utca
alsóba miskolc palóczy lászló utca
de itt a link is
Szia!
Én is a lánykollégiumban voltam elszállásásolva, de gondolom nem volt drága, mert az akkori munkaadóm nem mondhatni, hogy bőkezü lett volna. Én vagyis mi 2 éjszakát töltöttünk a koleszba.
Szia! Nem vagyok ismerős Miskolcon, így nem tudom, milyen a közlekedés.
Tehát augusztus végén lesz az I. Nyári Vásár a Sportcsarnoknál, 30-án szeretnénk ott maradni végig.
A gyalog megközelithető helyek érdekelnének, illetve ha a tömegközlekedés jó, akkor bármi. Diákszállás, kollégium stb. azok, amik árban elérhetőek lennének számomra, de a neten nem találtam.
Szia!
Próbáld meg felhívni a központi leánykollégiumot, a számát néztem neked a neten, 508-359, 506-148, címe: 3525 Palóczy László u. 1. itt általában nyáron is fogadnak külsősöket.
Valamint a Miskolci Egyetem kollégiumaiban lehet férőhely, 565-111; 565-000, ezek mind 46-os körzetűek.
A miskolc város honlapján találtam még neked ilyet: [link] ezek mind diákkolik szerintem kedvezőek az árak, egy telefont megér. Remélem sikerrel jársz
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki szállást ajánlani Pécsen 1500-2000 Ft/fő/éjjelért?(4 éjszakára)
- Lehet Horváto.-ban 8 főre augusztusban 100.000 forintig szállást találni?
- Ma már egy család 10.000 Ft alatt nem is talál szállást sehol egy éjszakára ha nyaralni megy?
- Érdemes pár napot Sopronba eltölteni? 5-6 főre 4-5 éjszakára olcsó szállást valaki esetleg tud ajánlani?(júli 19-25 között)
- Tud valaki olcsó szállást Sopron környékén augusztus 25-étől? (kb. 3 éjszakára, 3 fő részére)
- Valaki nem tud olcsó szállást Hévizen egy-két éjszakára?