Esküvőm lesz, segítség! (beszélgetés)
rozsuzsi szia
én esküvői ruhaszalonba dolgozom, igaz békéscsabán, de bp is van üzletünk. ha van kérdésed szivesen segítek. a menyasszonyok jobb keze vagyok.
Szia. Először is gratulálok. :-)
Ne aggodalmaskodj, minden rendben lesz, addig még egy csomó időd van... :-))
Mi nagyon átrágtunk anno mindent (1995), fél év alatt szerveztük le az egészet. A 0-ról kezdtük, s végül több mint 100fős "hetedhétországraszóló" lakodalmat csináltunk.
10fős zenekarral, eszem-iszom, dínom-dánom reggelig, menyasszonytánc, vőfély, süti hegyek, kaja, minden volt...Ha kíváncsi vagy, kérdezz csak, ha tudok segítek. :-)
Szia!
A honlapban szívesen tudok segíteni, ha kell ilyenekben tapasztalt vagyok :)
Nyugi!:)
A saját esküvőnket én szerveztem. Tapasztalatból írom, semmivel nem vagy elkésve.:)
Mi állítottuk össze a menüt, mi csináltuk a díszítést, saját kezűleg csináltam az ültetőkártyákat, a köszönő ajándékot. És az időpont kijelölésétől számítva 5 hónap bőven elég volt.
Amíg konkrét lefixált időpont nincs, nem tudsz semmit sem szervezni.:( Ezt pedig leghamarabb fél évre előre lehet bejegyeztetni (polgári).Ezután érdemes az egyházit szervezni (ha szertnétek) és a lagzi helyét (ezt a lehető leghamarabb)+ a zenészeket (egy jó zenekar nagyon kelendő).
A ruhádat (akár rád varrják, akár alakítják) 3 hónappal előbb foglald le. (A ruhámhoz kevés lett az anyag és időbe telt, mire külföldről tudtak behozni.)
A ruhával egy időben fotóst és videóst is keressetek, ők is be vannak táblázva.:)
A menyasszonyi kocsit + a virágokat esküvő előtt 1 hónappal kell lefoglalni, illetve megbeszélni, milyen legyen a csokor és a kocsidísz.
Fodrászhoz és kozmetikushoz próbára kell menni, ez szintén 1 hónappal előtte jó ha megvan, lesz annyi dolgotok, ne ezt halasszátok az utolsó napokra.
A meghívót a kiválasztástól (persze db-tól függően) számítva kb.10-14 nap alatt készítik el, és az esküvő előtt 6-8 héttel illik elküldeni.
Biztosan kihagytam pár apróságot, szívesen segítek, ha szeretnéd!:)
ohohohohoh, 2010-ben lesz csak a lagzid? Akkor miért aggódsz? Tengernyi időd van! Még ha óriási és nagyszabású esküvőt is tervezel, akkor is bőven elég előtte fél évvel elkezdeni a szervezést.
Szóval ne aggódj!
Szia! Van egy topik, aminek Esküvő 2009-ben a címe, itt már tapasztalt menyasszonyok árulják el a titkaikat, de láttam már ilyet 2010-est is, szerintem nézz be oda :)
Blogoldalnak a weddings.hu -t szokták használni :)
Hello! 2010-ben lesz az esküvőm, Budapesten. Ruhám még nincs, a helyszín még nem dőlt el és fogy az idő. Segítség!!!!
Ha mindez meg lesz, szeretnék egy honlapot is csinálni, ahol a násznép megnézheti a lagzi részleteit. Van ötletetek? Köszi minden segítségért.
További ajánlott fórumok:
- Idén lesz az esküvőm, de csak egy barátnőm jön el...
- Mivel dobjam fel az esküvőm?
- 2008.Az ESKÜVŐM éve! KÖVÉREN? Na ne...
- Ha lesz esküvőm, akkor kosztümben szeretnék férjhez menni....
- Miért félek attól, hogy a szüleim nem élik meg az esküvőmet, a családalapításomat? Normális ez?
- Június végén lesz az esküvőm de bejelentkezett egy pocaklakó akkor leszek elvileg a 30-32. hétben. Hogy fogom majd bírni?