Esküvői fórum - Akikben mi csalódtunk... (beszélgetés)
Nekem azt mondták, hogy csak akkor nem kapom vissza, ha annyira elszakad, hogy menthetetlen, meg, hogy ha kiég, vagy olyan folt lesz rajta amit lehetetlen eltávolítani. És azt is hozzátették, hogy ilyen a 13-év alatt amióta működnek 1X fordult elő, valakinek kigyulladt az uszálya.
Az aljáról nem volt szó, tuti, hogy retek lesz, mert uszályos. Megmondom őszintén, ritka ocsmánynak tartom, ha az alját annyira felhajtják, hogy 20cm van a földtől, szóval magassarkúba megyek próbálni, laposban meg leszek. Olyanok az üzletben mint a pokróc, szóval nem lehet nagyon velük beszélni, és ha 20cm a felhajtás, az uszály meg még megemeli... Mindazoktól függetlenül amit ígértek, nem bízom benne, hogy vissza adják, és gondoltam pont arra fogják, hogy elpiszkosodott az alja, mert ugye lehet, hogy sétálni is fogok benn... Sok olyanról olvastam, hogy csak e-miatt nem kaptak vissza 30.000-ft-okat, én 50.000ft-t tettem le, és nekem nem mindegy, hogy vissza kapom e.
Unokatesóm ruhájáról lemorzsolódott pár gagyi, ragasztott kő. (Nem volt drága ruha, a kövek sem üvegből voltak) És elkértek 5 kőért 20.000ft-ot, amikor meg megkérdezték, hogy miért azt válaszolták, mert oda ahol volt már nem lehet vissza ragasztani, a lepottyant kő helyét viszont speciális eljárással tisztítják... Erre mondják, hogy mindent meglehet magyarázni.
Az én ruhámat kicsit alakítani kellett, és olyan jól odavarrták a pántját, hogy hátul leszakadt a szertartás előtt...szerencse hogy anyukám kreatív volt, gyorsan kibontotta a másikat is, és a nyakamban megkötötte, különben le is csúszott volna rólam az egész, hiába volt fűzős.
Az alja nekem is totál retek lett, de nem szóltak semmit, kauciót visszaadták. Próbáltak volna kekeckedni ezek után!
Én a vőfélyünkkel nem voltam megelégedve, nem azt kaptuk,amit kértünk.
Sok helyen hirdeti magát.
Privátban megírom ki az, akit érdekel.
Nem mond nevet, annyi esze van :)
Legfeljebb priviben, ha kéri valaki :D
Kedves Látogatóink!
Már létezik olyan fórum, ahol vidám esküvős témákról beszélgethetünk, megoszthatjuk élményeinket, tanácsokat kérhetünk és kaphatunk mindenről, ami érdekelhet minket.
Ezen fórum is arra hivatott, hogy ezek a hirdetők és más szolgáltatók által végzett munkát az érintettek és az ifjú párok megosszák egymással, tapasztalatokat cseréljenek, de most kizárólag a rossz tapasztalatokat osszuk meg.
Sajnos az élet beigazolta, hogy léteznek olyan szolgáltatók, amikben jócskán csalódhatunk... Úgy gondolom, aki a fogyasztóihoz így áll hozzá, a vevő oldaláról sem várhat el többet sem minőségben, sem hozzáállásban.
Az oldal alapgondolata mentén mindenkinek szeretném a figyelmét felhívni arra, hogy kiemelt figyelemmel tárgyaljanak az érintettekkel, mert nem a szitkozódás a cél, inkább a darázsfészkek felfedése.
További ajánlott fórumok:
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Idézetek esküvői meghívóra
- Neked ki volt az esküvői tanúd?
- Nálatok mennyi idő telt el az eljegyzéstől az esküvőig?
- Milyen stílusú volt az esküvői ruhád? Vagy majdan milyet szeretnél?
- Milyen fajta és milyen színű virágból volt az esküvői csokrod?