Esküvő 2010 (beszélgetés)
kicsit behalt a fórum, de hátha jár még erre valaki, a segítségeteket kérném. nem nagy dolog, ide kellene írni 1-2 mondatot:
[link]
nagyon köszi előre is, a többiek nevében!
csajok, hátha tudtok segíteni...öntapadós papírt keresek.
esküvői meghívó belsejéhez kellene, azaz legyen nyomtatható is. a Pantonban tegnap csak neonszínűt, illetve fehéret találtunk, de nekünk arany/krém, v hasonló kellene. . . van tippetek, h hol találhatunk? (Bp-n belül)
előre is köszi a tippeket...!
ööö csajok, hátha jár még erre valaki...tudnátok ajánlani esküvői videóst normális áron? legjobb lenne Borsodban, de ha nem ott, az se baj. köszi!!
Nekem. 50e Ft volt és jó fotókat készített. Lsd a naplómba.
varidenes pont hu oldalt nézd meg
Igaz több volt, mint 100.000, de csak azért, mert kértünk egy 60.000 ft-os albumot, szóval anélkül meg bőven megvan 100 alatt !!!
én is fotóstémában: csajok, kinek volt olyan fotósa, aki
- 100e volt max.
- nem volt ódivatú
- szuper fotókat csinált??
előre is köszi...
Sziasztok, Berényi Ildikó volt valakinek esküvői fotósa?
sziasztok! mik azok a tipikus apróságok, amik jó, ha benne vannak a helyszínnel kötött szerződésben (mert mondjuk ha nem, akkor megszívathatnak vele)?
csak az eleje maradt le: Szűcs László címzetes vőfély érdekelne (Ináncs) :DDD
nagyon szimpatikusnak tűnik telefonbeszélgetés után. érdekelne, hogy tud-e róla bárki bármit...előre is köszönök minden infót.
sziasztok csajok!
segítséget kérnék...már van egy jó tippem, h melyik zenekart válasszuk, de szeretnék minden lehetőséget megnézni...
úgyhogy amelyikőtök igazán meg volt elégedve a zenekarával a lagzin, az megtenné, hogy dob nekem egy üzit priviben (vagy akár ide is írhat persze)? nagy segítség lenne akár csak a név/honlapcím, akár pár mondat, h miért volt jó...kösziiii!!
Oly annyira jól jártunk, hogy a megállapodott árban nem voltak benne a röviditalok, a 1/2 üveg Bailey's, az egy-egy üveg Jagermeister és Unicum, minimális likőr, konyak és whiskey fogyasztásunkat 7000ft-ban számolták el.
Nagyon csinosak voltatok, és nagyon jó a fényfüggön, de hogy ezt ennyiért megkaptátok....irigy vagyok:D na de ennyit számít a Pest közelség nálunk..:S
Sziasztok!
Tettem fel pár képet a naplómba, a párom lánya készítette őket. A profi fotós képeit majd csak a nászút után tudjuk elhozni.
Szia !!!Köszönöm!Milyen a házas élet???????? hmmmmmm.....ha anyos nem lenne a világon ,talán irhatnám hogy felhötlen :D Amugy jó!Kicsit még szokni kell ,de elvagyunk.....:)
nagyon szép és megható ez a kis videó! na és milyen a házasélet?:)
Ha e-mailbe elküldenétek azt nagyon megköszönném netty1987@freemail.hu
Sziasztok lányok!
Mi jövőre szeretnénk tartani az esküvőnket!Nagyon kevés pénzünk van az érdekelne,hogy tud-e valaki olyan oldalt,ahol esküvőt lehet nyerni!Előre is köszönöm
Sziasztok lányok!!Rég jartam itt és uj névvel vagyok.regi nevem bejus 84 !!látom már vannak ujabb eskuvore keszulok...Gratulalok!! Csak azert jelentkezem mert sikerult a youtobe ra feltoltenem eskuvonk legszebb pilanatat!! aki kivancsi ra : eskuvonk2010 B&K ezt kell beirni!!!puszika mindenkinek meg vissza olvasgatok....:)
nem tudnátok esetleg mutatni szerződést a helyszínnel, amit lefoglaltatok? hogy tudjam, minek kell benne lennie...
ugyanis már hivatalos: megvan!!:D
[link]
honlapja sajnos nincs,de ha gondolod elérhetőséget tudok adni priviben
További ajánlott fórumok: