Erős, kínzó köhögésre, szoptatós mama mit vehet be 8 hós kislány mellett? (tudásbázis kérdés)
olyan kevés van benne
én azért ajánlottam mert a kisfiam is azt ette 9hónaposan amúgy meg fél éves kortól lehet adni így nyugodt szívvel ajánlom
Legbiztosabb megoldás valami erős hashajtó. Biztos nem köhögnél utána, hiszen nem is mernél:-))
/Bocsánat/
Én még a hurutoldó teakeveréket javaslom. Csupa gyógynövény, és a picinek sem fog ártani. Patikában lehet venni szintén. Herbáriás. És, ha azért köhögsz mert van valami lerakódás akkor ez felszakítja.
Van lándzsás útifű cukorka is, mézes, mentolos, nálunk drogériában árulják. Köhögésre ez is jó.
A kamilla gyulladáscsökkentő is. Ehetsz még mellé egy-két gerezd fokhagymát, mert az meg fertőtlenítő és baktériumölő (félbevágva le kell nyelni, ha lehet házit, ne boltit).
Én ezeket szoktam, MINDIG bevált, szoptatás alatt is így jártam el. Két fiam van.
Hagymatea és még a patikába sem kell elmenned.
A vöröshagyma héjából készítesz teát, minél többet teszel bele annál erősebb. 2-3 cikk mehet a hagymából is bele. Megfőzöd,ugyanúgy ízesíted, mint a rendes teát(cukor+citrom) Egy pár napig igyad, a babókádnak sem ártasz vele. Nagyanyó módszer, de régi, jó hatásos.
Hajrá!
A dokin már meg sem lepődöm... :-(
KÖszi, a stodalt és a tantumot kipróbálom!
Nem szeretnék a dokihoz menni, mert le akar majd beszélni a szoptatásról. Már múlt hónapban pedzegette, amikor beteg voltam:(
Szia!
Èn terhes voltam,amikor hasonló tüneteim voltak. Akkor Sinupretet javasolt a házidoki. Ha terhesen szedhettem,gondolom szoptatás alatt is lehet szedni,bár ennek utánna kellene járni... de lehet jobb lenne inkább orvoshoz fordulnod...
További ajánlott fórumok:
- Ovódás kislányomnak mit adhatnék immunerősitőként, és száraz köhögésre mit javasoltok?
- Mit ajánlotok 2 éves fiamnak éjszakai köhögésre?
- ( Ugatós) köhögésre mi a jó, a gyógyszer mellett?
- Szerintetek célszerű két 1,5 éves kislány mellett rendőrnek jelentkezni?
- Másfél éves kislányom lassan egy hete lázas, antibiotikum mellett. Más is elkapta ezt a makacs vírust?
- Szoptatás alatt antibiotikum? 8 hós szoptatott kislányom mellett mandulagyulladásra Amoxxicillin 1000-t írt fel a doki. Beszedjem?