Érettségi pótvizsga (beszélgetés)
Szia!én is erre gondoltam, hogy csak nem kockáztat ennyit a tanár, a saját diplomája is a tét szerintem is. REmélem minden rendben lesz és fellélegezhetünk :-)
köszi szépen a válaszod!!!
Kriszmami! Sajnos rossz hírem van. Ha az érettségi elnöke úgy látja, hogy a javítás során olyan pontot is megadtak a dolgozatra, amit a javítókulcs szerint nem lehetett volna, akkor visszaminősítheti a vizsgabizottság a dolgozatot. Tudom, hogy ezzel nem nyugtattalak meg, de ez az igazság.
Talán annyival tudlak megnyugtatni, hogy a szaktanárok többnyire nem vállalnak ilyen kockázatot, és csak olyan pontokat adnak meg, amit meg is tudnak védeni.
Sziasztok!
azután érdeklődnék, tudja e valaki közületek, hogy ha sikerül egy tantárgyból összeszedni a 20 pontot (ami pont kettes), vagyis megvan az érettségi, lehetséges e, hogy a szóbelin pedig azt mondják, ja mégsem, mert az elnök felülbírálta, és ott akkor lehet pótvizsgázni. Hogy megy ez?valós a félelem?
További ajánlott fórumok:
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Szerintetek szégyen, ha valakinek nincs érettségije?
- Mi a véleményed arról ha egy érettségi után álló diák szakmára megy tovább?
- Újra érettségizek 2012-ben
- Ha nekem van érettségin egy ötös írásbelim, és szóbelin nem tudok semmit, akkor melyik igaz?megbuktam, vagyk négyest kaphatok csak?
- Hogy lehet jól felkészülni az érettségire?