Újra érettségizek 2012-ben (beszélgetős fórum)
Háááát a hétvégén nem sokat. :)
Tegnap este elkezdtem a 2005-ös érettségi feladatokat(akkor érettségiztem én is).
Szia csoki! :P
Hűű,ne is említsd...holnap Kedd!Te tanultál valamit?
Sziasztok!
Új hét, új lendület. :)
Remélem jól vagytok!
Szép napot! ;)
Sziasztok!
Én azt se tudom hol tartok már :D
Algebrát csinálgattam, halmazokat...
Délután meg azzal foglalkoztam, hogy megnézegettem 2008-ig visszamenőleg az érettségi feladatokat. Majd szerintem azokat kidolgozgatom a megoldás segítségével, és úgy nagy részét át is tudom venni ezzel párhuzamosan.
Egyenlőre ezt találtam ki :)
Én az első fokú egyenleteket rendezem ezerrel, meg a nehezebb algebrai példákra fogok vissza térni. Lassan de biztosan haladok, meg csinálom az elméleti részt is. :)
Demoon te hogy állsz?
igen...írt gmailen a tanár,hogy nem lesz,mert kevesen vagyunk,így nem is mentem be :D
hol tartatok?
R.R szoktam meg piláteszezek. Az előbbit nem de az utóbbit imádom. :D
Élvezem amikor a hasizmomat dolgozom és minden egyes gyakorlattal azt érzem kisebb lesz a pocakom. :D
R.R. főleg akkor élvezem már amikor már a második felét csinálom, ja és amikor abba hagyhatom. :D
Sziasztok!
Köszi Kolli, megvolt! :) Neked pedig mára jó tornázást! Mit szoktál csinálni? Én futok, mellette R.Réka és néha egy kis Zumba.
Demoon25, neked pedig egy kalappal a mai matekhoz! Elsősorban ahhoz, hogy el tudjátok tolni az időpontot... de ha még se jön össze akkor pedig a dogához! ;)
Jó reggelt!Most hasított belém a tudat,hogy matekdoga lesz!!!!Gyerekek,nem tanultam semmit rá :(( Próbálom a matektanárt meggyőzni,hogy tegyük át jövő hétre!Nem akarok egy karóval az év elején kezdeni!
Tegnap Irodalom volt:Odüsszeuszt tanultuk(jó nagy pancser volt szegény),mire visszaszerezte a feleségét :D
Németből alapszavak papírról olvasása,fordítása...az könnyű volt!
Jó futást neked. :)
Én ma nem tornázok pihenő napot tartok. :)
Majd holnap. :)
Ilyen ez a matek :S:D
Este már elmegyek futni is egyet, hogy kiszellőztessem a fejem. :D
Most nézem a számokat, tudjátok a természetes számok racionális számokat.
Már zsong az agyam. :S
Szia!
Köszi! Neked is! ;)
Sziasztok én most kezdem a matekot. :)
Jó tanulást mindenkinek. :D
Szia!
Jó tanulást! ;) Majd mesélj, milyen volt, mit tanultatok.
Én is nyomom reggel óta kis megszakításokkal.
Tegnap is estig csináltam a matek feladatokat. Nagyon be vagyok lendülve. :D
Remélem kitart ez a lendület még 4-5 évig. :D
Lesz igen :))
aha,így kell írni,van másik módszere is,de azt nem jegyeztem meg:D
Óóóó azért nehogy azt hidd :D
Csupa jó hírek mára! :) Akkor lesz segítséged.
Nem is tudtam, hogy így kell írni a köböt.
Sziasztok diákok!Úgy nézem csak én vagyok marha lusta tanulni,mindenki más szorgalmas :)))
Jó hír,hogy találtam egy csajt itt,aki matematikusnak(nem tanár) tanult,és profi az informatikában is!Hát ennél jobb nem is kell!:)))
Megkértem,hogy segítsen nekem,és segíteni fog!
Apropó Kolli,tanultam ám tőle valamit!Szóval ha mi itt köböt akarunk írni azt így kell:10ad3 jegyezd! :)))) lényeg,hogy az ad legyen a közepén,így nekünk egyszerűbb itt :)))
Sziasztok!
Ez nagyon jó hír, Kolli. Én net nélkül lassan már létezni se tudok :D
Örülök, hogy meglett a megoldás ;) így tovább! :)
Én az utóbbi négy napban az informatika szóbeli tételekkel foglalkoztam. Az eleje még nagyon unalmas, de majd lassan átlépem már azt a részt.
Most megint jöhet egy kis matek a változatosság kedvéért. :)
Szép napot!
Sziasztok!
Végre van netem. :)
Egész héten szívatott mert folyamatosan ledobott. :)
Ja és megvan a megoldás is. :D
Édesapám segített mindjárt magamtól is megoldom és akkor leírom nektek a megoldást.
Már egyenleteket rendezek, de az algebrát továbbra is folytatom mert már jojózik a szemem tőle. :D
szia!én matekórán kapkodom a fejem!:-)
tanár kérdez,persze egy diák sem szólal meg!rám néz-maga sem tudja Melinda?nem tanárnő,nem ülnék itt bambán ha tudnám :D
További ajánlott fórumok:
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Szerintetek szégyen, ha valakinek nincs érettségije?
- Egyik ismerősőm elvesztettete az érettségi bizonyítványát. Tavaly érettségizett. Most újra kell érettségiznie vagy lehet pótolni?
- 8 éve érettségiztem, emelt szintű bioszra 10 hónap alatt fel lehet készülni? Újra érettségizett így valaki ennyi idő után?
- Újra érettségizni szeretnék tárgyakból, mi a módja?
- Érettségi újra?