Eres láb (beszélgetés)
Nekem a combomon nincs semmi szembeötlő, térdhajlattól lefelé látványosabb és igen ahogy Channa írta a boka, tényleg, az évről évre egyre csúnyább. Gondolom szintén a vékony bőr a "hiba".
Van visszértorna az tuti jót tesz, de bevallom én sem végzem. Jó a biciklizés, úszás. Az hogy nincs túlsúlyod az is sokat segít, súlyok cipelése, megerőltető terhelés nem jó.
Anno pl a nagyobb súlyokkal guggolást pont a lábaim miatt el sem kezdtem, az tuti odavert volna a visszereknek.
Egyik sem igaz rám, amit kértél, de azért válaszolok.
Nincs visszerem, azaz nem olyan vastag kidudorodó. Nekem a bokáimon vannak hajszálerek (pókvénák), a jobb lábamon a bokám belső oldalán és elől. Egyre sötétebbek és egyre feljebb terjednek.
Évről-évre egyre jobban látszik. Főleg a nyár elején, amikor még fehérek a lábaim.
Próbáltam sokféle krémet, de egyik sem használ. Már a második nyáron vagyok túl úgy, hogy barnítókrémet kenek a lábaimra, mert akkor nem látszik annyira, mert a naptól, max. szeptemberre barnulna le a lábam;)
Egyre jobban zavar, mert én rövid szoknyát hordok.
Sebész beutalt érsebészetre, de időpontot nem kaptam. Igaz, mindenki szerint csak esztétikai probléma a pókvéna, de engem nagyon zavar...
Nekem nagyon. Szerencsére problémás visszerem nincs, de nagyon látszanak az ereim.
Huszoneleje éves koromban voltam is vele dokinál, körberöhögtek, mert vékony, világos bőr, semmi zsír, semmi "töltőanyag" és megkérdezte a doki, hogy kisasszony maga szerint hol menjenek az erei?
Szülés után voltam szklerotizáláson (ha jól emlékszem így hívják az eljárást) a jobb alsó lábszáramon a térdhajlat és lábszár oldalán nézett ki úgy a lábam mint a térkép a terhesség alatt. Nagy eredményt a beavatkozás nem hozott, lehet magától is javult volna és szerencsére azóta sem dudorodik ki.
Bár én pasi vagyok, de így 77 évesen egyre jobban látszik majdnem az összes ér(nem csak a lábamon)
Borzalmas látvány..
További ajánlott fórumok:
- Borzalmas ételek, avagy ereszkedjünk le a gasztronómiai pokol legmélyebb bugyraiba!
- Mivel fixáljam egy farmer színét, ha hordáskor ereszti azt?
- Hányadik héttől figyelhető meg a mell eresedése terhesség alatt? Linea negra vonal erőssége változhat-e (reggel halványabb, este sötétebb)?
- Indesit win145-ös mosógép elindul, majd szívja a vízet és rögtön le is ereszti!Mitől van ez?
- Telkünk ártéren van, esélyes, hogy elönti a Duna. Ha levonul az ár, mennyi idő után ereszthetem ki a gyerekeket?
- Félreérthető-e kollégák közti, apró egymáshoz érés...