Eres láb (beszélgetés)

13. Borian
nov. 12. 08:13
Én sem vagyok visszeres, de amikor nagyon vékony voltam (40 kiló körül), akkor főleg nagy melegben kidudorodtak az ereim. Amióta picit felszedtem (most 45-46 kiló vagyok), ez elmúlt. A kézfejemwn viszont nagyon látványos sajnos, ilyen öreges kezem van tizenéves korom óta. :-(
12. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 11. 19:40
Nincs visszerem, de látszanak az ereim (nem dudorodnak ki) a kéz- és lábfejemen. Fehér, vékony bőröm van.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Timycat)
nov. 11. 19:17
Nem emelek súlyt meg próbálok semmi terhelőt csinálni, ami az ereknek nem jó. Pl. csak szobabiciklizek, ilyesmi, sétálok.
10. timycat (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 11. 17:49

Nekem a combomon nincs semmi szembeötlő, térdhajlattól lefelé látványosabb és igen ahogy Channa írta a boka, tényleg, az évről évre egyre csúnyább. Gondolom szintén a vékony bőr a "hiba".

Van visszértorna az tuti jót tesz, de bevallom én sem végzem. Jó a biciklizés, úszás. Az hogy nincs túlsúlyod az is sokat segít, súlyok cipelése, megerőltető terhelés nem jó.

Anno pl a nagyobb súlyokkal guggolást pont a lábaim miatt el sem kezdtem, az tuti odavert volna a visszereknek.

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Timycat)
nov. 11. 17:43
Ez megnyugtató. Én nem napozok, mert nem bírom a napot már és a bőrgyógyász is eltiltott. Annyira már nem vagyok vékony, mint 20 éve, de túlsúlyom sincs. A combomon kívűl a vastag vénák a legijesztőbbek, de igazából a lábszáram is. :(
8. Channa* (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 11. 17:36

Egyik sem igaz rám, amit kértél, de azért válaszolok.

Nincs visszerem, azaz nem olyan vastag kidudorodó. Nekem a bokáimon vannak hajszálerek (pókvénák), a jobb lábamon a bokám belső oldalán és elől. Egyre sötétebbek és egyre feljebb terjednek.

Évről-évre egyre jobban látszik. Főleg a nyár elején, amikor még fehérek a lábaim.

Próbáltam sokféle krémet, de egyik sem használ. Már a második nyáron vagyok túl úgy, hogy barnítókrémet kenek a lábaimra, mert akkor nem látszik annyira, mert a naptól, max. szeptemberre barnulna le a lábam;)

Egyre jobban zavar, mert én rövid szoknyát hordok.

Sebész beutalt érsebészetre, de időpontot nem kaptam. Igaz, mindenki szerint csak esztétikai probléma a pókvéna, de engem nagyon zavar...

7. timycat (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 11. 17:34
Dettó, ezért is napozok, nyáron sokkal szebb, már az is rengeteget számít hogy barnább vagyok.
6. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 11. 17:33

Nekem nagyon. Szerencsére problémás visszerem nincs, de nagyon látszanak az ereim.

Huszoneleje éves koromban voltam is vele dokinál, körberöhögtek, mert vékony, világos bőr, semmi zsír, semmi "töltőanyag" és megkérdezte a doki, hogy kisasszony maga szerint hol menjenek az erei?

Szülés után voltam szklerotizáláson (ha jól emlékszem így hívják az eljárást) a jobb alsó lábszáramon a térdhajlat és lábszár oldalán nézett ki úgy a lábam mint a térkép a terhesség alatt. Nagy eredményt a beavatkozás nem hozott, lehet magától is javult volna és szerencsére azóta sem dudorodik ki.

nov. 11. 17:29
Köszönöm a válaszokat. Inkább 40-es, menopauza előtti nőkre vagyok kíváncsi. Nekem fehér vékony bőröm van alapból is, de mint egy térkép, olyanok a lábaim, annyira átlàtszik. :((
4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 11. 17:20
Nem látszanak csak a kézfejemen. De ott szerintem mindenkinek. Engem egyébként se az zavar hogy mi milyennek látszik, hanem az ha valahol fáj.
3. apeeng (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 11. 17:13

Bár én pasi vagyok, de így 77 évesen egyre jobban látszik majdnem az összes ér(nem csak a lábamon)

Borzalmas látvány..

2. vigyefene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 11. 17:08
Az enyémen egyáltalán nem látszanak.
nov. 11. 17:06
Nektek mennyire látszanak az erek, vénák a lábatokon? Nemcsak a visszérre gondolok.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook