Érdre költöznénk (beszélgetés)
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket, véleményeteket kérni. A közeljövőben tervezünk Érdre költözni. Találtunk is jó eladó házat - viszont közvetlenül az M7 mellett. (A kert végében fut az M7-es). Van tapasztalatok ilyen téren? Szerintetek mennyire zavaró (zaj, környezetszennyezés, stb.). Igaz, hogy van zajvédő fal, de akkor is kérdéses... Hosszú távon ott szeretnénk gyereket nevelni. És kérdés, hogy esetleg a későbbiekben mennyire eladhatatlan egy ilyen ingatlan.
Köszönöm!
Túlzásokba esel szerintem!!!!
Én 3 éve, párom 7 éve lakik Érd-parkvárosban, Ács utca... Soha semmit nem vittek el a kertünkből (kint van rengeteg játék, kertibútor, napernyő, stb...) Nem volt még betörésünk sem, az utak, utcák többségét idén nagyon szépen lebetonozták... Nyilván vannak ennél jobb helyek, szebb és virágzóbb városok, de akinek fontos Bp. közelsége, és aránylag "jó" áron akar venni házat, nem jár rosszul Érddel...
Sziasztok!
Segitsegeteket szeretnem kerni egy eleg fontos dontes meghozasa elott, mivel nem nagyon tudok semmit Erdrol, viszont valoszinu, hogy a varosbol kikoltozes miatt ez a megoldas marad az ingatlan arak miatt.
Konkretan van egy haz a Rekettyes uton ami felkeltette az erdeklodesunket.
Elsosorban az erdekelne, hogy milyen a kozbiztonsag es mekkora szamban lehet arra fele romakat latni?
Szives es oszinte valaszokat varok!
Koszonettel,
Csaba
Ez engem is érdekel. Már jó ideje nézem a hirdetéseket, figyelem az érdi árakat. Nekem leginkább Ófalu tetszik.
Most akkor a madárneves utcák jók vagy sem?
huuu, ercsi:(((((
minket inkább a mol közelsége zavar.
pedig, már ajánlottak ott nekem vezetői állást, sok-sok pénzért, de még így sem mennék oda.
Mi baj vele? Rossz tapasztalat?
Egyik ismerősöm jobban szereti Ercsit (ahol tényleg sok a rossz arc), mint Battát. Szerinte túlságosan sznob város, ezért nem költözne oda.
A madárnevű utcák, igen... nekem is olyan jutott. Csupán öt cigány család lakik azon a környéken, és még csak két keresztutcáról beszélek.
(Nem rasszizmusból írtam, csak mesélek...:D)
Szia
Mi a baj a virág és madárnevű utcákkal? Amúgy arrafelé már nem néztünk, mert kicsit kintebb van az m7től.
De itt valaki pont a madárnevű utcákat írta.
Sóskútat és Pusztazámort nem ismerjük, de majd utánanézek.
Mi Érden dolgozunk mindenfelé...
A virág és a madár nevű utcákat hagyd ki mindenképp, ha nyugodt életet szeretnél...de amúgy Sóskút és Pusztazámor kicsit jobb hely...nézzetek ott is körül autóval 5 percre van Érdtől!
Szia,
Írtam privit :)
Szia
Miért akarjátok eladni a házat? És pontosan merre van, mekkora?
Családi ház?
szia,
Találtatok már házat? Mi el szeretnénk adni a miénket, Érd-Parkváros, az M7-től autóval 2-3 perc... csendes, nyugodt, környék... 3 éves ház...
További ajánlott fórumok:
- Belgiumba költöznénk
- Miskolcról költöznénk 2 kisgyerekkel (2+6) Budapestre. Melyik részen érdemes lakást bérelni? (Jó ovi, bölcsi, lakható...)
- Segítség - Székesfehérvárra költöznénk! Melyik városrészben érdemes lakást nézni? Milyenek az albérlet árak?
- Pestről Balatonra költöznénk
- Kistarcsáról pozitívumok, negatívumok? (oda költöznénk)
- A családommal Németországba költöznénk. Ott hogyan tovább?