Segítség - Székesfehérvárra költöznénk! Melyik városrészben érdemes lakást nézni? Milyenek az albérlet árak? (beszélgetés)
Keress rá Fvár térképre,ott pontosan láthatod mi,hol van.
Szerintem,ha igazán belvárosit akarsz,ami közben nyugis is,akkor még jó a József utcánál a belső rész is,de igazán a Tolnai,Sziget.Minden rögtön ott van,csak ki kell lépned.:)
Szia!
Mi a Széchenyin lakunk, de azt nem ajánlom, mert nagyon hangos, és forgalmas, viszont minden közel van
Köszi szépen az infókat. Az fontos lenne hogy csendes legyen... már amennyire egy társas ház lehet. Meg annak is örülnénk, ha már szabályozható radiátorok lennének meg új ablakok és ha a nagyon vad álmaink is teljesülnek akkor körbe is lenne szigetelve. :D Egy ilyen 1,5-2 szobás lakás kb. mennyibe kerül? Hogy áll a város a panelfelújítással? Ja és kb. mekkora a fűtés a téli hónapokban?
Hűű, jó sok kérdésem van :)
Szia!
Ha csendes,nyugis környékre vágysz,akkor a Szigetet,Tolnait ajánlanám.A belvárosban van,a lakótelep körülölel egy nagy parkot,minden nagyon közel van,szerintem ha panelben gondolkozol,a legjobb megoldás.Ott van pont a buszpályaudvar,iskolák,ovik,pláza...de mégis csendes,zöld övezet.
Milyen környékre gondolsz? belvároshoz közel, csendes?
Én palotavárost ajánlom, mindenhez közel van! Közel van egy jópár tó, nagyon szép helyen is van!
További ajánlott fórumok:
- Írjátok meg negatív tapasztalataitokat a székesfehérvári szülészetről!
- Székesfehérvári és Székesfehérvár környéki anyukák beszégessünk!
- Ismeri valaki Dr Szakács Szilvia nőgyógyászt Székesfehérváron?
- Melyik szülésznőt ajánljátok Székesfehérváron?
- Jó nőgyógyászt keresek Székesfehérváron
- Tud valaki jó, és nem túl drága fogorvost Székesfehérváron, vagy Várpalotán?