Érdemes még elválni 39 év házasság után, ha sehogy nem akar működni? (beszélgetés)
Hát nem tudom....ha van jobb mindenképpen!!
elég türelmes voltál...39év..nem semmi!!azért gratulálok Neked!!
nem semmi amit átélhettél...te drága
Oké!
Igazán nincs mit! :)
Hát...elég csacsi!
Na jó, ő tudja. De bármikor dönthet végül is a szakítás mellett.
Nagyon sajnálom anyukádat, de sajnos a különválást már sokkal előbb meg kellett volna tennie. De soha sem késő.
Ne haragudj, hogy ezt írom, de az apád egy brutális á...
Milyen alapon bánik így egy nővel, egy másik emberrel akit valaha szeretett. Az anyukádat mindenképpen mentsétek ki ebből a helyzetből, mert ha nem hamarosan temethetitek. Ne számítson a pénz, az élete többet ér. Biztos, hogy nem lenne beteg, ha nyugodt életet élt volna eddig, ez mind a papát bűne és sajnos az övé, mert nem hagyta ott az elős pofon után.
Bocs, ha nagyon nyers voltam.
Hát ez elég morbid vélemény, főleg, hogy összesen nem éltél annyit, amennyit ők sz@rul.
Itt nem az a kérdés, hogy válni vagy nem, hanem az, hogyan lehet a különélést megoldani. Felesleges elválni, az is csak egy papír (ami pénzbe kerül).
Amikor 14 év után az én házasságom javíthatatlanul elromlott, egyszerűen elküldtem a férjem. Ennek immár 18. éve. Azóta a neki felróható ökörségek nincsenek jelen az életemben, tehát jól döntöttem. (Annál is inkább, mert - akkor még fiatal, egészséges és csinos voltam - könnyű volt a kérőket lerázni: drágám, nem tudsz elvenni, hiszen nem vagyok elválva. Hihihi)
Tehát a megoldás: mindenképpen a távolságtartás, ha nem megy másképp, akkor papírral.
Én is abban támogatnálak, hogy sűrűbben látogasson meg benneteket, akár hetekre, hónapokra. Mivel édesanyád beteg is, meg is lehet magyarázni, hogy ez azért van, mert így tudod ápolni őt. S gondolom, valóban ez a helyzet. Ha nem férnétek el a ti lakásotokban, béreljetek neki egyet, amit a maga képére rendezhetne be. De apukádnak ne legyen kulcsa hozzá!
MIndenféleképpen támogasd, ha megteheted.
Nem kell feltétlenül a bíróságra rohanni.
Gondolom, nem másik férfira vágyik, csak nyugalomra.
Valami szégyellni való van az adatlapodon? Nem hiszem! :)
Számomra már nagyon úgy tűnik, hogy Aphrodite édesanyja úgy jár jól, ha a gyerekekhez költözik. Ide már csak nem jön verekedni az apa. (Furcsa ezt így írni. Szomorú.)
Csak még e topik nyitóhozzászólása nem árult el részleteket, később tudtunk meg többet, szinte mindent.
Köszönöm.
Nyugodtan hagyd meg a könnyed stilusodat, nagyon élvezem. Már gondoltam arra, hogy leveszem az adatlapomat, de aki akarta, már úgyis elolvasta, így mindegy. Ebbe a fórumozásba az a jó szerintem, hogy kortalan lehet az ember. Na jó, már amennyire. És nehogy bocsánatot kérj! Nincs is miért.
Pusz, örülök, hogy megismertelek benneteket, bár a téma nem volt könnyed. Sajnos.
Lehet, hogy változik a véleményem és ha nálatok van hely édesanyádnak (mármint nem nálatok, hanem Aphroditénél), akkor mégiscsak el kéne válni. Csak abban nem vagyok biztos, hogy változna-e a helyzet.
Szerintem igen, ha nem jó kikell lépno és csak a szépre emlékezni.
mi 20 éve vagyunk együtt és imádjuk egymást, de ha elromlik jobb szétmenni. És ha elmegy maradnak a szép emlékek még ha nehéz is egyedül.