Érdemes használt hótaposót venni a gyerekeknek? (tudásbázis)
Szerintem ha nincs agyon hordva érdemes.Az én lányomnak is van egy hótaposója,kb 2-szer volt a lábán, semmi baja,viszon eladni talán!a feléért tudnám.
Én is pont most akarok venni csizmát(használtat)a neten.Semmi baja és sokkal olcsóbb.
Szerintem ha valamit olcsóbban veszünk meg (alighasználtan!)nem jelenti azt hogy rosszabb mint a boltban megvásárolt vadi új!
NEM az agyonhasznált cipőkről beszélünk szerintem.Olyat én sem vennék.
De ha megveszünk egy drága,akár márkás cipőt az üzletben,ha kihozzuk az üzlet kapuján,már nincs olyan értéke,esetleg féláron eladhatjuk a neten,és más bizony megveszi és jól jár!
Érdemes megvenni ha olcsó!(porfogónak jó lesz)
Csak a gyerekre NE ADD RÁ!!!!!
Cipőt nem szabad használtat venni.
Pláne , ha nem akar az ember orthopédushoz járni.
Senkit sem szóltam meg.
Nem mintha magyarázkodnom kellene, de a férjem sem és én sem véletlenül vállalunk többet a kötelezőnél.
Én a Vateráról rendeltem már a fiamnak téli csizmát,2x volt használva(féláron),a talpa szinte érintetlen volt,ilyet szerintem érdemes megvenni.
A férjemnek pedig márkás túrabakancsot vettem a Vaterán harmadáron.Majdnem új,és szuper jó!
új,semm olyan drága!
én,a fiamnak 1900ft-ért vettem!
Sajnos van olyan kisgyerek aki nagyon "csámpás". Sógornőm lánya 2 éves, mindig ránk akarja hagyni a cipőket amit a gyerek kinőtt, de én nem adom a lányomra, mert a cipő belső fele, szemmel láthatóan le van járva.
Én mondjuk teszveszes cipőre gondoltam, ami 1x-2x volt viselve, de ugye ki tudja??? Mindenki azt ír amit akar.
Ha nem feltétlenül muszáj, akkor nem szabad használtat!
Gyerekeknél különösen oda kell figyelni.
Egyetértek.Én is szoktam használtan venni,jobb fajtát,esetleg márkásat,amit más nem tudott kihasználni.
Idáig mindig sikerült jó vételt csinálni..két kicsinek kell vásárolni,igy meggondolom mennyiért veszem...
Mi is most vettünk decathlonos hótaposót, és nagyon jó!!!!3190 ft volt.
www.bebicipo.hu szintén érdemes megnézni, ők gyártanak a siestának, meg a richternek, ez a baki ma jött meg, és szintén jónak tűnik!
További ajánlott fórumok:
- Ti szoktatok turiba járni? Használt rucikat venni?
- Imádok használt cipőket, szandálokat venni, így sokkal...
- Szerintetek megéri 4000 ft-ért venni egy alig használt kenyérsütőt?
- Nőnek illik használt telefont venni?
- Érdemes vízforgatós medencét venni a gyerekeknek, a kinti pacsáláshoz?
- DM Bababónuszos 50%-os C&A-s kuponnal cipőt is lehet venni? Jók a C&A-s cipők (Palomino)? 17 hónapos gyerekeknek venném.