Érdemes a hosszú hétvégén Balatonra menni bringával? (beszélgetés)
program mindig van, ahogy néztem a szállodában a programújságot, ha valahol a nyári borfesztivál befejeződik, a következő településen folytatódik:))) de három nap alatt jó húzós lesz:))) nekem nem lenne már erőm semmiféle programhoz, szerintem
én a Tisza-tavat tekertem körben még a pocakosságom előtti nyáron a férjemmel, fantasztikus volt, életem egyik legjobb "nyaralása" (három nap:))) ) volt - meg a Bükki legkisebb távú maratont tekertem egyszer körbe, ennyivel "büszkélkedhetek", mondjuk akkor ment volna, amikor a Bükkben kerékpároztunk három nap alatt a Balcsi, de most!:))) legalább négy-öt napot adnék rá magamnak.
Majd valami kis élménybeszámolót írj!!! kicsit irigykedem!:))) jóóóó lesz nagyon!!!
Tömeg lesz, mert rengetegen kerékpároznak, családok, egyedül is sokan, párok, kisebb és nagyobb (húsz-harminc fős!!!) csoportok, idősebbek és gyerekek, szóval mindenki kerékpározott, amikor két hete ott voltunk:)))
mi is voltunk már, a felét tekertük akkor le, most az egészet tervezzük 3 nap alatt, vonattal mennénk saját bringával.
igazából az érdekel, hogy mennyire lesz tömeg, lesznek-e rendezvények, meg találunk-e szállást, de legfeljebb továbbtekerünk a következő faluba :-)))
További ajánlott fórumok:
- Mész idén a balatonra nyaralni? Ha igen melyik részére?
- Ti miket főztök ill. mi lesz a menü a 4 napos húsvéti hosszú hétvégén?
- Mennyi idős gyerekkel lehet menni előszőr nyaralni? Pl. Balatonra néhány napra? Vagy akár strandra?
- Mit fogtok csinálni a 'hosszú hétvégén' és Húsvétkor?
- Most hétvégén, ha van kedved strandra jönni (Budapest) vagy Balatonra, akkor itt a helyed! :)
- Hosszú hétvégén program