Erdélyi nyaralás, mit nem szabad kihagyni? (beszélgetés)
Keress rá "székelyföldi utazás",nagyon sok a látnivaló,Gyílkostó és környékét ki ne hagyd.
Számolj vele kb.800 km, egy egész nap az úttal megy el,vissza is, akkor már csak 5 nap.
Nagyon sok minden van a neten,szállás hely is.
Sok sikert.
Parajdi sóbálya, megfürödni a Szent Anna tóban, elmenni az ezeréves határhoz...természetes Csíksomlyó is kihagyhatatlan Farkaslakával együtt :)
szinte egész Erdély az :)
Most nyáron tervezünk egy erdélyi nyaralást, ketten. Tapasztalatokat és tippeket szeretnék, hogy hova érdemes elmenni, mit érdemes megnézni, milyen szállás lehetőségek vannak, és milyen árak uralkodnak ott. Semmi extra dolgot nem szeretnénk, csak jól érezni magunkat, és a lehető legjobban kihasználni ott a lehetőségeket.
Kb 5-7 napra szeretnénk elmenni oda, és szeretném az infókat összegyűjteni.
Köszönöm előre is.
Szia!
Azt érdemes megnézni meg fölmászni ott a kis hegyszerűségre és onnan látod hol volt régen a határ.
Mi most voltunk ott július elején.
Egyébként én már kb 5 éve járok ki.
A Csíksomlyói ezer székely leány találkozót nem szabad kihagyni az egy hatalmas élmény.
csodás volt tényleg
a szívem szakadt meg mikor haza indultunk
bementünk mi is a templomba, és én is énekeltem, ott áltam mint .... a legziba és énekeltem, persze csak halkan, de potyogtak a könnyek
mindenki csak nézett, hogy ennek mi baja van
bizony
pedig egész héten szakadt szinte az eső
Gyimesbükkre sajnos nem jutottunk el
de jövőre ott kezdünk
sziasztok
igen megjöttünk
nagyon sok helyen jártunk
Kolozsváron, Szovátán, Korondon, Parajdon, Székelyudvarhelyen, Csíkszeredán, Csíksomlyón és megnéztük a Tordai hasadékot
Csíksomlyó számomra a legemlékezetesebb
ettünk havasi málna mézet
ittunk áfonya pálinkát, meg boróka pálinkát is
fürödtem a Medve tóba
bár annyira sós volt, hogy szinte kellemetlen volt, főleg a friss sebnek a kezemen
Úgy látom,h megjöttetek!!:-))))
Milyen volt,merre jártatok????
mi most váltottunk 64 ft/lei
szerintem az kevesebb mint 70
További ajánlott fórumok:
- Miami, Florida - jártatok már itt? Mi az, amit nem szabad kihagyni, feltétlenül meg kell nézni, mert Nektek nagyon tetszett?
- Martonvásárra készülnünk kirándulni.Tudtok valamit a helyről?Mit nem szabad kihagyni?
- Mi az a hely, amit nem szabad kihagyni a balatoni nyaralásból?
- Tokióban mi az, amit nem szabad kihagyni?
- Meséljetek Luxemburgról. Mit nem szabad kihagynia, ha arra jársz?
- Badacsonyi nyaraláshoz van még szabad helyünk!