Erdélyi karfiolos majonéz recept
25 perc
Az Erdélyi karfiolos majonéz hozzávalói:
1 közepes nagyságú főtt karfiol
1,5 dl olaj
1 db tojássárgája
1 evőkanál mustár
1 fej vöröshagyma
só
ételízesítő
bors,
Az Erdélyi karfiolos majonéz elkészítési módja:
A majonézhez a mustárt elkavarom a tojás sárgájával, majd folytonosan lassan kavargatva hozzáadom az olajat Botmixerrel a karfiolt pépesre dolgozom majd beleteszem az apróra vágott vöröshagymát, a majonézt és a fűszereket. Kicsit hagyom állni fogyasztás előtt, de azonnal is fogyasztható Pirítós kenyérrel nagyon finom!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2018. dec. 1. 06:37
Az erdélyi karfiolos majonéz elkészítési módja és hozzávalói.