Főoldal » Receptek » Tojásételek receptjei » Erdélyi hagymás rakott tojás recept

Erdélyi hagymás rakott tojás recept

Az Erdélyi hagymás rakott tojás hozzávalói:
12db tojás,
25dkg vöröshagyma,
törött bors,
zsemlemorzsa,
liszt,
5dl tejföl,
4db zsemle,
só.


Az Erdélyi hagymás rakott tojás elkészítési módja:
A karikára vágott hagymát megsózzuk és lisztbe forgatva bő forró olajban, sütjük. 6db tojást keményre főzünk. Tűzálló tálat zsírral kikenünk, és bele rakjuk a felszeletelt zsemléket, erre a hagymát, majd a karikára vágott kemény tojást. Olvasztott zsírral meglocsoljuk, sózzuk, borsozzuk, és ráöntjük a hat tojással felvert tejfölt. Zsemlemorzsával meghintjük és közepes forró sütőben 15 percig, sütjü


Kategória: Tojásételek receptjei


Az erdélyi hagymás rakott tojás elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook