Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Érdektelenség? fórum

Érdektelenség? (beszélgetős fórum)

1 2
40. zolo
jún. 25. 09:43

Üzenetet írókat nem sürgős. Csak egy információ. Nem kell azonnal válasz. Este lesz csak az sem baj. Valami sürgősségi, akkor telefonálok. Másik fél tud beszélni akkor ők. Nem tud beszélni, akkor később beszélünk. Ilyen egyszerű. Nem kell túl gondolni mindent

Valakinek nincs önbizalma az egy más kérdés és azt megfelelő szakemberekkel kell segíteni.

39. Amaunet (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 12. 11:56
És ha ellenőrzöd, hogy a párod éppen mit csinál attól több lesz az önbizalmad?
38. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 37. - 1a7810dfaf)
jún. 12. 10:26
Nem feltétlenül.
37. 1a7810dfaf (válaszként erre: 33. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 12. 10:13
Ez esetben konkrétan azt kellett volna megkérdezned, ami érdekel.
jún. 12. 10:09

Így van!

Köszönöm a közreműködést mindenkinek!

35. 1a7810dfaf (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 12. 09:23

Semennyire nem "gáz".

Az ember ezer dolgot csinál az életében, ami kizárja, hogy a telón lógjon.

jún. 12. 08:57
Ami ki is derült, szóval akkor tök sikeres volt a fórumnyitás :-)
33. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 32. - K-né Zsóka)
jún. 12. 08:35
Nyilván nem véletlen volt. Nem a jelkemzésem érdekelt, hanem, hogy hogy látják ezt az emberek, és hogy hogyan viszonyulnak az ilyen vélt vagy valós elváráshoz.
32. K-né Zsóka (válaszként erre: 31. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 12. 08:04
Ezzel kellett volna kezd, ehhez képest elégé ködösítettél a hozzászólásokban. De a lényeg megvan ugye? Ha fontos, akkor hívd, vagy hívjon.
jún. 12. 07:48
Na jó, most hogy sokan elmondták, micsoda szar alak vagyok, elárulom, hogy arra voltam kíváncsi, mennyire elvárás az, hogy azonnal reagáljak egy írásos üzenetre.
30. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 12. 07:01
Inkább ezt elvárni gáz és számomra mérhetetlenül taszító is.
29. Channa* (válaszként erre: 23. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 12. 06:57

Hány éves vagy?

Vannak olyan tevékenységek, amik közben még egy pillanatra sem vesszük elő a telefont, nemhogy üziket írogassunk.

Attól függetlenül, hogy a mobilom állandóan a kezemben van, furán nézne a főnököm, ha megbeszélés közben üziket olvasgatnék és még válaszolgatnék is rá. Ilyenkor egy szívecske elküldése is a nem oda figyelést igazolná és lehet, hogy nem lenne állásom utána;)

28. Lady Lavender (válaszként erre: 3. - Andi6020)
jún. 11. 22:12
Dettó. Ha fontos, hívom. Ha épp nem veszi fel, visszahiv. Ha szép a szivarvany, és elküldöm egy fotoban, választ se várok.
27. 94a06e9696 (válaszként erre: 23. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 11. 21:52

Igen, a mai világban is vannak emberek, akik nem a telefonukban élnek. Sosem szivecskézném senki üzenetét, és nem szeretetek senkit kevésbé attól, hogy nem ugrok minden üzenetre, sokszor akár 1 óra múlva sem.

Szerintem az a gáz, aki ezt elvárja...

26. Pulcsis (válaszként erre: 23. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 11. 21:07

Értem...

Kedves Ismeretlen Időbenelnemolvasó, ha olvasod soraim, menekülj! 😂

25. Regin_a (válaszként erre: 23. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 11. 21:03
Csapd ki a bőröndjét a gangra, nem érdemel az iJen mást
24. globus (válaszként erre: 15. - Levarosbukta)
jún. 11. 20:38
Enyémnek még okosa sincs. A bután meg sms-t nem tud olvasni. Arra használja, amire való: telefonálásra :D
23. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 22. - Pulcsis)
jún. 11. 20:30

De most most van és vannak mobilok is.

Bármikor bárkit felhívhatok, vagy ráírhatok.

Nem nagyon hiszem, hogy régen, a postagalambok idején minden jobb volt.

22. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 11. 20:17

Szerintem ez a kérdés gázabb.

Meg kellene tanulni élni hagyni másokat. Régen, még a mobilok előtt, bele is őrültél volna a várakozásba 🤣

jún. 11. 19:41
Elég baj,ha már csak telefon hívás élteti a kapcsolatot!Próbálj meg egy pilóta férjek telefonálni naponta!
jún. 11. 19:38
Na akkor az a gáz, nem az, hogy valaki nem válaszol egy óráig. Mindenesetre valahogy próbáld meg függetleníteni az önbecsülésed attól hogy a másik milyen gyorsan reagál az üzeneteidre. Ha magadban őrlődsz rajta, az nyilvanvalóan nem tesz jót, de ezt meg végképp nem lehet a másik emberre róni, hogy értéktelen embernek érzed magad ha nem válaszol nyomban minden üzenetedre, mert ez nem az ő felelőssége.
19. andi6020 (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 11. 19:36
Ennek a kapcsinak így Sanyi. :(
jún. 11. 19:33
Kicsi az önbecsülésem, nem érzem magam értékes embernek.
jún. 11. 19:28
Hát nemtom, én nagyon "tapadós" vagyok, szeretek egész nap kommunikálni a párommal, sokszor barátokkal is, ha csak apróságokat is, meg ott van a kezem ügyében a telefon egész nap, de ott más baj van, ha egy óra nemválaszolás után úgy érzed, hogy el vagy felejtve.
16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Andi6020)
jún. 11. 19:13

De most tényleg. A XXI. században ha csak egy szívecske jellel, de igazán lehet reagálni.

De annyi féle ikon létezik, egy pillanatnyi ideje midenkinek akadhat, hogy csak egy ikont küldjön jelzésképp, hogy nem, nincs elfelejtve a másik.

15. levarosbukta (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 11. 19:00
Az én uram az sokszor a fülin ül. De már csak legyintek rá :)
jún. 11. 18:59

Gondolom h mobilról van szó, tehát dióhéjban....

Börtőntölteléknek vagyok csak jó, mert sokszor be sem hozom a kocsiból, de ha behozom, akkor sincs állandóan bekapcsolva.

Ihaj-chuhaj, sosem halunk meg.

Nnnnna, rá basaváltam, mert őszinte voltam.

13. andi6020 (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 11. 18:53
Remélem az ilyet le is csukják. Gondolom milyesmi ember lehet az, aki a párjának nem válaszol időben.
jún. 11. 18:45
Attól függ mi a munkája, mit csináñ éppen, de nem ennyien múlik hogy rendben van-e egy kapcsolat....
11. Channa* (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 11. 18:30

Kihallgatás?

Hol?

Talán, nem illik ilyen helyen telózni;)

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook