Érdekesség! Véleményeket szeretnék! Nem értem a viselkedését.. (beszélgetés)
Ha nős, akkor nincs igazán joga meglepdőni.. te is inkább foglalkozz a vőlegényeddel.
Ne aggódj, elmúlik, majd ha éjjel-nappal a babával leszel összenőve;)
Héééé!!!!!!!!!
Mi az, hogy a terhes asszonyka nem kívánatos nő???? :O
Ezt kikérem magamnak, én jelenleg 38 hetes kismama vagyok és a Férjem igenis kíván! Sőt!!! Jobb a szexuális életünk, mint valaha!
Érdekes megközelítéseket lehet itt olvasni. :))
Egyik tanulságosabb, mint a másik.
Nem vitatom sok igazság van bennük, és némelyikben használható intelem és jó tanács is.
Az mindenesetre érdekes, hogy az a verzió senkinek nem jutott eszébe, hogy a nős férfi csupán "jó szándékból" kerüli a fiatal kolléganőt. :))
Ahogy a fórumindító jelezte is, a közeledéssel nem volt semmiféle hátsó szándéka. Nem kezdeményezett semmit, nem volt bizalmaskodás.
Az teljesen elképzelhetetlen, hogy azért vonult vissza a férfi, nehogy hírbe hozzák a fiatal menyasszonykát?
Vajon miért gondolja szinte mindenki, hogy a pasa egy szoknyapecér, csalfa gazember, aki az otthoni böjtöt próbálja máshol kompenzálni?
Ez a férfi csak szexet keres. És rájött, hogy tőled nem kapja meg már nem is vagy számára érdekes. Hiszen te a vőlegényed mellet döntenél. A terhes asszonyka most szexuálisan nem kívánatos nő, jó lenne helyette másik nő. De az is lehet, hogy csak kímélni szeretné az asszonykáját.És hosszú távra gondolkodik biztosítani szeretné magának a nőt. De mit kezdjen egy szerelmes menyasszonnyal. Ez a férfi nem tiszteli a nejét szeretőjét sem fogja. Csak az önös érdekei vezérlik.
Ha esze lenne, akkor ilyen célból még véletlenül sem az egyedülállókat keresné meg, mert abból nagyobb bonyodalom van, mint abból, ha mindkét fél érdeke a titoktartás.
Bár valójában itt a "vőlegény" a necces, mert a vőlegényt az ember (még) szereti, vele tervei vannak, stb. Szóval ha valakinek vőlegénye van, általában nem megy bele alkalmi kapcsolatba.
mondjuk feleslegesen izgat,mert úgy is max lefeküdne veled,hisz gyereke lesz meg minden...
hosszútávon neked jobb is lesz ,ha kerül..
mondjuk pár könnyes éjszakától megkímélheted magad :D
hisz,ha már ez is ennyire idegesít téged,akkor mi lenne veled akkor,ha meg is d*gna és utána kerülne????:DD
szóval sztem ne foglalkozz vele..
áhh ez nem a csaj hibája..hanem a jellemtelen hapsié..
és téged ez miért zavar ennyire,ha úgy is vőlegényed van??
ha nem izgat mint pasi akkor hagyd rá...
Majd ha te vársz babát és a férjed egy facér kolléganővel flörtöl, akkor megtudod... :(
Magyarul: flörtöltetek.
Kerül, mert rájött, hogy nem vagy szabad préda (ő sem az, de azt elfelejtette)
De tudod mit mondok én neked,nekem van vőlegényed neki felesége,ne foglalkozz vele hogy nem néz rád nem szép dolog amúgy sem nős emberrel ki kezdeni,végezd el szépen a kis munkádat oszt jó van!!!!
ez a rövid és velős összefoglalója a könyörtelen valóságnak :)
Azt hitte hogy egyedülálló vagy és meg akart dugni!!!
az még semmi. lehet, csak elfoglalt.
3 napja történt. De mindegy! Ez van és kész.
vagy hirtelen rájött, hogy meleg :o)
és ez mikor volt?
lehet, hogy csak pisilnie kellett :p
Szóval: Egyáltalán nem vettem észre hogy nőként közeledne felém, én inkább csak úgy láttam mint munkatárs. Viszont mikor szóba került a vőlegényes történet teljesen megváltozott egyik percről a másikra sőt ahogy ezt kimondtam, egy percen belül el is ment
Ezért ne keverjük össze a munkahelyet a nappalival.
Nem lehet hogy azok a hulyulesek elegge flortolosek voltak kozottetek es a pali azt hittem hogy igen, pedig nem? :))
azt állítod, hogy nem nőként néz rád, de közben szerinted azért nem beszélget veled, mert vőlegényed van? döntsd már el, mi történt valójában.
Most őszintén! Nektek nem bacná a csőrötöket ha valaki egyik nap sőt egyik percben még beszél veled szinte lépten nyomon a sarkadban van aztán egy "ilyen" után hozzád sem szól?? Azért ha kézpénz ha nem szerintem fura és igazából nem értem mi lehet a baj
A legtöbb férfinak mindegy, csak darázs ne jöjjön belőle :D
más is lehet, valaki pletykált neki valamit. vagy elmesélte otthon, és az asszony letiltotta. vagy csak eszébe jutott, hogy apalvetően dolgozni jár az ember a munkahelyére :D
A férfi azért van, hogy vadásszon, a nő meg azért, hogy visszautasítson. Nem kell mindent készpénznek venni.
Ugye milyen érdekes!? Igazából senki nem tudja rá a választ!! :) :S
További ajánlott fórumok: