Érdekes étkezési szokások. (beszélgetős fórum)
én a brassoihoz is szoktam enni vagy szilvát az ugy isteni..
és a bundás kenyér a tökfözelékhez isteni söt májkrémmel vagy sajtkrémmel teával 1 jo kis reggeli(volt anno)
Túrós tészta sült szalonnával, tejföllel és cukorral egyszerre.
Káposztás tészta borssal és cukorral.
nekem régen voltak fura szokásaim, meg kombinációim, mikor még mindent össze-vissza ettem...
pld.- kiskoromban levesnél először mindig a levét ettem meg, a végén a tésztát
akkor se a kedvenceim vtak, de kipróbáltam:
lekváros zsömle megszórva kakaóval
lekvár+májkrém- bár ez elég pff
sima ketchup kenyérrel XD
lángos, lekvár
kávé málnaszörppel - na ezt soha többé, szörnyű!
de pld. ha így sonkát v sajtot, ilyesmit eszek, egyszerre almával- de ezt se mostanában
amit szeretek ma is: csokipuding gyümölccsel keverve :D
mostanában már nem eszek kenyeret, ketchupot, lángost, kakaót, tésztát, meg nem nagyon keverek semmit. leszoktam róla :D
a 4 éves lányom állandóan mustáros háztartási kekszet kér :S
Egyszer virsli evés közben hozott oda egy kekszet és elkezde a mustárba mártogatni, először haragudtam rá, hogy megint disznókodik a kajával. De nem. Neki nagyon izlet, azóta ez a kedvence.
kolbászos kenyér + dinnye
Isteni :) (persze kenyérre nem kell vaj) :)
Én is imádom a kakaót szalámis szendviccsel! :)
Sőt most eszembe jutott, hogy gyerekkoromban a csoki-ropi páros volt az egyik kedvencem! :) Amúgy nem tudom, hogy furcsa-e, de pl. a majonézes kiflit/kenyeret is nagyon szeretem.
Nekem talán a nutellás kenyér trappista sajttal a legdurvább, de hát ízlések és pofonok, ha Tintikeee így szereti! :)
Szomszédom szokàsa babfözelék rizzsel,meg panirozott lecsokolbàsz brrrrrrrrrrrr.
Nekem csak egy rigolyàm van:cékla salàta minden mennyiségben
Kóstoljatok meg a krumplis tésztat,meggybeföttel!!Naon fasza,csak kicsit hülyen hangzik!!
Ja,meg a bundás kenyeret lekvárral!
Az öreganyámból ,akit korán vesztettünk el,talán 5 éves lehettem,nagyon kevés emlékem maradt.
Az egyik az az,hogy minden kajába erőspaprikát karikázott,kivétel nélkül:)))Imádta:)
A kapribogyót csak májkrémes kenyérrel eszem meg.
A kocsonyát,ha egyedül kell ennem-nem szeretem,csak akkor eszem,ha más is eszik.
Ropi csokival nagyon finom.
Most több nem jut eszembe.
Karácsonyra édesanyám töltöttkáposztát is készít, és süt kalácsot is, szegfűszeggel ízesitve. Képzeld el, az egész család csak így tudja elképzelni ilyenkor a töltöttkáposztát kaláccsal!
Máskor kenyérrel is jól esik.
Én a káposztástésztát úgy eszem, hogy jó alaposan megszórom borssal, rá a KRISTÁLYCUKROT!
Ennél finomabb talán nincs is a világon.
Gyakran eszem jó sok mustárral a savanyú uborkát, vagy más savanyúságot, akár céklát is.
A bundáskenyér szerintem is nagyon finom pl. lekvárral, de csak a sósan elkészített.
A férjem pedig semmit nem eszik meg, amiben bármiféle főtt, sült zöldség/gyümölcs van. Ki sem kotorja, otthagyja az egészet. Extrém módon válogatós.
Ismerek olyat, aki aztán tényleg mindenfélét összeeszik. A főzeléket süteménnyel, a túróscsuszát pirított szalonnával és cukrozva. Töltött káposztát kaláccsal és kakaóval stb.
Én nem eszem egyáltalán érdekesen.Én még a mogyorókrémes kenyeret is furcsának találom.
Iskolás koromba anyukám vajkrémes kalácsot készített tízóraira.Teljesen ki voltam akadva.
Ja,én müzlistálból eszem a levest,igy esik jól.
Volt 1 barátnőm aki vajas párizsit evett.A hideg is kiráz!
Akad egy pár hülyeség amit én így szeretek..
Pl:. a káposztás tészta cukrosan borsosan is a kedvencem..
Na meg ha rámjön legelek mint a kecske.. Nyersen ízesítetlenül eszem a zöldeket, salátát gombát...
További ajánlott fórumok:
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Mikortól nem szabad enni: 16 vagy18 óra után? (étkezési szokások)
- Altatási szokások
- Udvarlási, ismerkedési szokások
- A munkahelyemen elveszett egy csomag, benne egy személy étkezési utalványaival. Ki akarják velem fizetetni, de én nem akarom. Mit tehetnék?
- Babonák, szokások itthon és külföldön