Eping (Exclusive Pumping), a baba lefejt anyatejjel való táplálása (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Eping (Exclusive Pumping), a baba lefejt anyatejjel való táplálása
4. Sariandi2021
2021. jan. 8. 13:09
Most akadtam erre a cikkre a témában kutakodva,tényleg hiánypótló îrás!:) Köszönet a benne lévő sok-sok infóért!Bár mi még nem régen próbálkozunk így,úgy néz ki,bevàlhat hosszabb tàvon is! Üdv,Andi
3. Orsika6 (válaszként erre: 2. - Cepheus)
2019. febr. 4. 20:59
Köszönöm szépen. 😊
2. Cepheus
2019. febr. 3. 16:28
Kedves vagy, hogy mindezeket leírtad, jó egészséget a kislányodnak és Neked! Ügyesek vagytok! ❤️
1. Orsika6
2019. febr. 3. 09:35
Azért született meg bennem az igény, hogy írjak erről a témáról, mert Magyarországon nem nagyon találtam információt a kizárólagos fejéssel kapcsolatban. Egyetlen átfogó írásra bukkantam az egyik mellszívó bérbeadással foglalkozó cég honlapján, illetve különböző fórumokon akadt néhány hozzászólás anyukáktól, de lényegében ennyi. Az ismereteim jó része külföldi oldalakról származik, illetve még októberben csatlakoztam egy Facebook-os támogatói csoporthoz, aminek olyan (zömmel az USA-ban élő) anyukák a tagjai, akik kizárólag fejéssel biztosítják a babájuk anyatejes szükségletét. Ez a csoport több, mint 19 ezer tagot számlál.
Ugrás a teljes írásra: Eping (Exclusive Pumping), a baba lefejt anyatejjel való táplálása
Ugrás a teljes írásra: Eping (Exclusive Pumping), a baba lefejt anyatejjel való táplálása
További ajánlott fórumok:
- 4 hónapos baba táplálása
- 10 hónapos baba táplálása.
- Adtatok lisztet 4 hósan a babátoknak (naturan anyatejjel vagy tápival)? Mi a tapasztalat?
- Tehéntej-allergiás csecsemők, totyogók táplálása
- Úgy hallottam lázas gyermeknek nem ajánlott tejet adni, de mi a helyzet az anyatejjel?
- Az I.gyermekklinikán a bentfekvő 9-10 hónapos babák táplálása hogyan működik?