Epilepszia gyermek korban (beszélgetés)
Szia,a kislányom 7 éves 5 évesen kis rohammal indult szemmozgások,majd 3x volt nagy roham vizeletürítéssel,kimerevedéssel.
mi már 3 gyógyszert szedünk convulex,lamolep,frsium.
hová jártok szakorvoshoz?
engem is érdekelne 6 éves kislányomnak valamilyen gyógymód,úgy tűnik a gyógyszerekre nehezen reagál,most már nagy rohama is volt.
A craniosacralis terápiát mi 2-3szor próbáltuk,de nemtudom megbízható e a hölgy éshogy használ e egyáltalán?
Természetes úton gyógyítható?
Most olvasgatok utána, és a következőket találtam:
Craniosacralis terápia
Bethesda kórház
A terápiát és a kórházat is dícsérték. Van valakinek bármelyikkel tapasztalata?
Illetve bármilyen más gyógymód is érdekel, ami beválhat. Köszönöm.
Sziasztok!
A kislányom 6 éves nála kb 2 hónapja derült ki az absence epilepszia,convulexet szed 2X1,még most is észlelek akaratlan szemmozgásokat. 150 mg-osat szed a gyógyszerből. Vanolyan akinek többet írtak fel ha nem használt esetleg?
Sziasztok!
Látom, régen járt erre valaki, de remélem, hogy majd jön valaki, akivel lehet beszélgetni a témáról. Nekem januárban lesz 2 éves a kisfiam, szeptemberben volt az első nagy rohama. De már előtte is furcsállottam a viselkedését, mármint elbambult és időnként furcsa volt a mozgása, de a doktornő nem foglalkozott vele.:( Azt mondta, hogy túlreagálom. Ehhez képest mégis baj van, jól éreztem. Convulexet szed, azóta nem volt nagy rohama, "csak" a kis bambulások vannak meg. Ebben a hónapban voltunk kontrollon, tüskéket láttak csak szerencsére. Remélem, hogy kinövi majd!
jajj :/
beszélj sztem a háziorvosotokkal.. bár igaz,gondolom nem nagyon tud vele mit kezdeni..
drukkolok hogy ne legyen semmi!
nem irigyellek titeket :(
A bepisilés nálunk attól is függött, hogy milyen sokkal előtte ürítette ki a hólyagját .Ha régen ,akkor tuti volt ,ha előtte nem sokkal ,akkor nem.
Emlékezni a roham után nem tudnak , csak amikor a vér kitisztul az agyból , de akkor sem mindenre , szelektív emlékezete van olyankor .Arra emlékszik , hogy rosszul érezte magát , de magára a rohamra nem annyira .
hát..
álítólag az is több féle lehet.. van, hogy megmerevedik a gyerkőc, vagy el kezd rángatózni..
az én lányom épp ellenkezője, inkább elernyedt.. a kezemben volt, sétáltunk,egyszer csak oldalra fordította a fejét,és elvesztette az eszméletét.. szólítgattam, piszkáltam,semmi reakció.. egyből hívtuk a mentőket, amíg beszéltünk a diszpécserrel,azalatt tért magához.. pár perc volt, de megijedtünk rendesen..:/
További ajánlott fórumok:
- Nyelvtanulás kicsi gyermek korban
- Alvászavar, félelem kisgyermek korban
- Mi volt az első szó amit gyermeked, esetleg te babaként illetve ismerősök babái mondtak és milyen idős korban?!
- Kíváncsi lennék, hogy a fiú gyermekes anyukák hány éves korban tapasztalták fiúknál a hónajszőrzet megjelenését?
- Székletvisszatartás kisgyermek korban
- Pécsett melyik óvoda az, ahol szeretettel fogadják az epilepsziás gyermekeket is?