Epekővel műtötteket kérdeznék (beszélgetés)
Szerencsére vesekőben nem vagyok tapasztalt így én nem tudok segíteni sajnos. De talán akad valaki...
ja, azt hallottam sok-sok és még annál is több folyadékot kell inni!
Na, akkor ha csak mozgásra vannak fájdalmai az normális, ha minden jól megy észre sem veszi és napok alatt elmúlik, egyre csökken. Az ERŐS fájdalom betudható férfiúi létének? Ne érts félre de a férfiak legtöbbje kevésbé bírja a fájdalmat.
(enyém már egy kis megfázásnál rendelné a koporsót:) ez komoly, de a hipochonderségéről már egész jól leszoktattam:) )
A tűtől mindenki idegenkedik aki sosem próbált meg beadni magának/hozzátartozójának valamit. remélem a végére belejöttök.
Diétát tényleg tartsatok ünnep ide vagy oda, ha most betartja később annál kevesebb gondja lesz!
Édesanyámat csütörtök óta szúrom hasfalba trombózis ellen (30 adag van előírva). Annak ellenére, hogy irtózik a tűtől, jól bírja és nem fáj neki... Annyit tanácsolnék csupán, hogy amikor már bent van az összes anyag, engedje el a hasfalat és akkor semmi gond a tű kihúzásával.
Az injekciós tű veszélyes anyag, ekként kell tárolni, vagy megsemmisíteni.
Szia!
Nekem nem voltak fájdalmaim a laparoszkópos műtét után csak addig míg be voltam csövezve. Vigyáztam azért a mozgással, óvatos voltam mert éreztem a műtét helyét de ez nem kimondott fájdalom volt főleg nem erős.
A hasba adott szuri az a vérhigító? Nekem olyan nem kellett, ehhez nem tudok mit mondani. De ha te úgy érzed rosszul adtad be nem lehet, hogy csak egy ideget találtál el? Más műtét miatt kaptam még a kórházban, azt vállba adták, hát mit mondjak, nem volt kellemes ott sem!
Vigyázz magadra ha most műtöttek, mielőbbi gyógyulást és a diétát tartsd be!
Üdv: Szimi
Laparoszkópos epekőműtét után kb. hány napig vannak erős fájdalmak pl. lefekvésnél - felülésnél?
Illetve a hasba adott injekciót lehet-e rosszul beadni, ami utólag valami problémát okozhatna (pl. rossz helyre, v. túl mélyre)
További ajánlott fórumok:
- Miért nem orvoshoz fordulnak sokan a női problémákkal, miért fórumon kérdeznek erről?
- Szemüvegesektől kérdeznék!
- Gyógypedagógustól kérdeznék!
- Fogszabályozással kapcsolatban kérdeznék
- Kisgyermekes szülőket kérdeznék, hogy miért nem adnak a gyerekek fejére sapkát nyáron?
- Császárral szülő anyukáktól kérdeznék!