Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Engem nem könnyű kihozni a béketűrésből, de most elegem lett! fórum

Engem nem könnyű kihozni a béketűrésből, de most elegem lett! (beszélgetős fórum)

1 2
32. Hansika (válaszként erre: 27. - Brandy85)
tegnapelőtt 21:22

En nem tudok a handy-röl hoxäzni.

nekem a billentyük tul kicsik..

31. brandy85 (válaszként erre: 29. - 55Judit)
tegnapelőtt 21:19
Köszönöm!
30. 55Judit (válaszként erre: 29. - 55Judit)
tegnapelőtt 19:45
jav: görgettek.
29. 55Judit (válaszként erre: 27. - Brandy85)
tegnapelőtt 19:44
Jól csinálod, így kell! Nekem is van kedvencnek bejelölve nem egy téma. Nem arról van szó nálam se hogy végképp hülye lennék az oldal kezeléséhez, csak reggel mikor villámlátogatást tettem a "Fórumok"-ba, egész oldalon végig, de a 2.-on is csak a pontgyűjtős témákat láttam, miközben arra lettem volna kíváncsi gyorsan, hogy az általam kedvelt fórumozók akkor éppen miről diskurálnak. Volt egy gyorsan múló felcsattanásom ezen, amit mint egy lavinát, valakik egészen idáig görgetettek.
28. birebora (válaszként erre: 26. - 55Judit)
tegnapelőtt 19:14

Túl értékeled a hozzászólásomat. Ezen már ne rágjál be. Meditál a fene:)

Indítottál egy fórumot -beszélgetőset- ott a fórumcím alatt is, hogy "beszélgetés, téma, kedves fórumozók". Én reagáltam, ahogy gondoltam. Nem baj ha neked nem szimpatikus. Kéretlen tanácsot meg azért adtam mert azt gondoltam, hogy nem tudod, hogy kell rákeresni a téged érdeklőkre, színvonalasnak tartottakra és kerülni a számodra unalmasakat.

Szívesen:)

tegnapelőtt 19:08
Sziasztok! Először nem értettem miről van szó,aztán leesett. Megmondom őszintén én úhy küszöböltem ki,hogy mobilról vagyok és elvan kedvencek közé téve ami számomra fontos. Így lehet igazán lényegretörően használni. Vagyis nekem ez így jó.
26. 55Judit (válaszként erre: 25. - Birebora)
tegnapelőtt 19:00

Nem kell értened és tovább meditálni se ezen, mert mint látható én már lezártam a témát.

Egyébként én se értettem sose hogy egyesek miért osztogatnak kéretlenül tanácsot. Épp eszű ember ilyet se csinál.

tegnapelőtt 18:37

Hogy lehet ezen kiakadni?! Nem értem. Ami érdekel tedd a kedvencekbe vagy ott a kereső írd be a címét.

Már bocs de ha ezért valaki "nem jön" többet, hát ne jöjjön. De ezen hisztériázni sem felnőtt épeszű emberhez való.

24. 55Judit (válaszként erre: 23. - Cukormókus*)
tegnapelőtt 18:02
👍
tegnapelőtt 17:44
Nekem a gyászolós fórumokból is iszonyatosan elegem van most már, akárhányszor belépek szinte mindig arcon vágnak sorozatban, pedig rohadtul nem akarok minden nap erre gondolni. Ha végképp egy fórumon kell ezt csinálniuk, legalább jelküldéssel tennék, úgy nem hánynák tele az egész oldalt.
22. 55Judit (válaszként erre: 21. - Smaragdzöld 🐉)
tegnapelőtt 17:20

Persze hogy emlékszem, de reggel mikor majd fel robbantam ez nem jutott az eszembe. Engem is meglepett hogy durrogok, mert idejét se tudom mikor keltem ki magamból utoljára. Itt meg még sose azt hiszem.

Mindegy vége van, mint írtam elfogadtam ami van. Ez van. Ha végképp belefáradok, lépek. Ennyi. Mezei Virág is a fórum egyre laposabb színvonala miatt lépett annak idején. Sajnáltam, sajnálom ma is, mert szerettem őt olvasni. Mindig a jók mennek el. Innen is. Többiek csak akkor ha blokkolják, kitiltják.

Nem durrogok tovább, mert még erre a sorsra jutok én is.😉😀

21. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 17. - 55Judit)
tegnapelőtt 17:07

Az Enissa által korábban nyitott topikban már válaszolt Hoxa. Itt vana válasza, de ezt te is láttad, hiszen reagáltál is rá.

Talán lesz rá valami megoldás, addig pedig ez van, ezt kell szeretni. Vagy nem szeretni, de elfogadni.

Emlékeztetőül:

"24. Hoxa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))

okt. 27. 14:31

Pár hónapja már gondolkodom rajta, mit kezdjek velük, mert engem is zavarnak egy kicsit. Egyelőre nem jutott eszembe frappáns megoldás, amin nem sértődik meg senki."

Mások vagyunk, mindenkinek más-más az érdeklődési köre.

Magam részéről egyetértek azokkal, akik szeretnék, ha változás történne. A felhozatal nekem sem tetszik, de ez van.

Néhány nap szünetet szoktam tartani, amikor nincs olyan téma, amihez hozzászólnék. Vagy mert nem érint vagy mert nem érdekel.

Jól tetted, hogy megnyugodtál. Az egész nem ér annyit, hogy bosszankodj rajta. Pedig én is szoktam. Na, ez aztán az ellentmondás. 🙂

20. srcrss (válaszként erre: 19. - Srcrss)
tegnapelőtt 17:00
Vagy egy, 500 regisztrációval. :D
19. srcrss (válaszként erre: 18. - Apeeng)
tegnapelőtt 16:52
És a kényszeres jelküldők... Akad egy-két hibbant. Szerencsére le lehet tiltani őket.
18. apeeng (válaszként erre: 1. - 55Judit)
tegnapelőtt 16:49
Mi ez a pontgyűjtés? Még a jelgyűjtés is rémálom...
17. 55Judit (válaszként erre: 15. - Piroska52)
tegnapelőtt 16:45

Megnyugodtam én gyorsan, de reggel mikor kerestem valamit, szét kattintgattam az eget is mire megtaláltam, pedig sietni akartam. Tudom, ismerem a fórum színvonalát, el is fogadom, nem tetszik kicsit se hogy ennyire na jól van nem minősítem. Ha besokallok, majd nem jövök és ennyi.

Kész! Le vagyok higgadva.😉😀

16. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - 55Judit)
tegnapelőtt 16:15
Nyugodj meg, attól megnyugszol!
15. Piroska52 (válaszként erre: 14. - 55Judit)
tegnapelőtt 15:30

Ezen tényleg kár felhergelni magad,amit szeretsz tedd a kedvenceidhez, a többin meg lépj át.

Annyi hülyeség van már itt, hogy hihetetlen.

Lèpd àt, és nyugi.

14. 55Judit (válaszként erre: 13. - Ruslan)
tegnapelőtt 13:00
Azokat a témákat egyébként se olvassa senki. Kinek írogatnak bele? A pontgyűjtésnek meg nem látom értelmét. Olyan nehéz elhinni, hogy van felnőtt ember akit ez szórakoztat. Elképesztő.
13. Ruslan (válaszként erre: 1. - 55Judit)
tegnapelőtt 12:51
Engem is zavartak mindig. Egyik megtölt két oldalt kb. harminc kérdésre válaszolva úgy, hogy egy szót ír csak mindegyikbe. Aztán miután befejezte, jön a másik. Át kellene rakni ezeket a kérdéseket a fórumjátékok részbe vagy karaktermennyiséget bevezetni egy törzspontért. Maguktól nem fogják abbahagyni, mert erre kérjük őket. Ha úgy veszem az igen-nem válaszokért járó pont nem megérdemelt, nem segítettek senkinek.
tegnapelőtt 12:42
Ajjaj, azt hiszem csak nekem vannak kötélből az idegeim.
11. Hansika (válaszként erre: 7. - Globus)
tegnapelőtt 11:15

Jol mondja Globus..

en is azt csinälom...

a többi meg nem erdekel...

10. 55Judit (válaszként erre: 8. - Andi6020)
tegnapelőtt 11:12
Nem baj.
9. 55Judit (válaszként erre: 7. - Globus)
tegnapelőtt 11:12

Még egy éve ha az oldalra lépem a fórumoknál az első oldalon megtaláltam az aktív beszélgetéseket. Nagy ritkán kellett a 2.-ra lépni. Most meg keresgéljek, kattintgassak, kerülgessek? Nekem ez nem fér bele.

Beismerem, ez a fórum ebben a formájában már nem nekem való. Felhígult.

8. andi6020 (válaszként erre: 4. - 55Judit)
tegnapelőtt 11:08
Nemem az is felfoghatatlan, hogy hogy lehet ezen idegeskedni.
7. globus (válaszként erre: 4. - 55Judit)
tegnapelőtt 10:58

Ne húzd fel magad, nem ér annyit.

Az érdekesebbeket tedd Kedvencek közé, újakhoz meg van menüpont.

6. 55Judit (válaszként erre: 2. - Hansika)
tegnapelőtt 10:56

Ezen is le lehet mérni, kinek mennyire értékes az ideje.

Sajnálom itt hagyni a fórumot, de nagyon úgy néz ki ha záros időn belül változás nem lesz, akkor ez.

5. 55Judit (válaszként erre: 2. - Hansika)
tegnapelőtt 10:53
Dehogy kapnak! semmit se! Azért gyűjtik, mert versengenek kinek lesz több. Az eszem megáll komolyan mondom!
4. 55Judit (válaszként erre: 3. - Globus)
tegnapelőtt 10:52

Azért meg minek jöjjek? Én miattatok jöttem eddig akik intelligensen beszélgetni jártok ide, de úgy tűnik, jobb az idegeimnek ha meg se nyitom az oldalt a jövőben.

Komolyan mondom, nagyon pipa vagyok, ma különösen fel....ták az agyamat.

3. globus (válaszként erre: 1. - 55Judit)
tegnapelőtt 10:41
Nem volt ilyen és ennyi a portál kezdetekor. Normális beszélgetések voltak, most már csak Mindenlébenkanál frusztrációinak levezetése. Társadalmi kórkép, ne mondj semmit, mert betörik a fejed. Talán egy köszönésért még nem.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook