Energiaital és a hátulütői...avagy kinek mi a véleménye? (beszélgetés)
Én sokáig a Bombát ittam, szinte már rosszul voltam ha nem ihattam.
Egyszer beremegősödtem tőle, és akkor megfogadtam, hogy soha többet nem iszok.
Azóta sem..
hmm. nekem, ha egy kis ébrenlét kell, vagy extra fontos tanulnivalóm van, guaranás kávét szoktam inni! :D az tutira hat...
ma reggel is egy ilyen kávéval kezdtem, aztán a délelőtt folyamán szép lassan megiszogattam még egy energiaitalt... hát igen, nemrég múlt el a hatása, nagyon fel voltam tőle pörögve, a szívem is majd ki akart ugrani a helyéről... de nem baj, kellett is, ma érettségiztem. :P s lesz még két ilyen nap... aztán lazulás! :)))
a lényeg: a guaranás kávétól nincs ütősebb! =D
Sziasztok!
Én is csak vizsgaidőszakban élek vele, de akkor minden nap egy Hell. Nálam hatásos. Egyébként könnyű rászokni, tényleg olyan, mint a cigi. Elkezded, és nehéz lerakni. Szerencsére én csak tényleg vizsgaidőszakba használom. Nálam akkor tutira bevált...
Sziasztok!
Én vizsgaidőszakban vagyok rákattanva,az első alkalommal 2 elég is volt,de már most napi 4-5nél tartok,hogy fent tudjak maradni és haladjak a tételekkel.Nagy vizsga után már nem ittam,de 2napig reszketett a kezem,mint egy parkinsonosnak....
Jó magam, energia kostoló, tesztelő. Na nem cégnél, úgy privát. legjobb szerintem a Red Bull. Nem hiába a legdrábbább is! ha bulizom, mindig ezt iszom, sose mást. Amit még szeretk az a Booster, XL, Hell. Ezeket tartom hatásosnak. A többi "elmegy" kategória Nálam.
Hátulütöjük asszem mindnek a káros taurin, kátrány, és egyéb haszontalan adalékok. De hát mértékkel kell fogyasztani, mint minden hasonló italt :)
én cukorbeteg vagyok, így nem ihatok.... de az illata elég kiábrándító(( a kávét utálom, de kénytelen vagyok inni, mert nem tudok másképp létezni...viszont ha hosszan tartó fennlétről van szó, a coca cola vált be, de az tutira.....2 napig is bírom vele, de a gyomrom már kevésbé((
az egyik barátom nyakra főre vedeli, napi 16 órát melózik, és azt mondja olyan mint a cigi, hozzá lehet szokni...régebben napi 3 dl is elég volt, most meg kell innia 1.5 litert a hatás kedvéért((