Mit okoz az efedrin tabletta, energiaitallal keverve? (tudásbázis)
Hülye kérdésre hülye válasz :)
Tudod mit okoz és ha utána néznél dolgoknak tudod, hogy tiltott szer.
Ha a gyerekemet veszélyeztetné a férjem akkor kalap kabát...
Akkor inkább mi tününk el.Igen örjöng.Említettem,hogy egyik éjjel késsel támadott rám.
Nyomozás folyamatban.A kórház hivatalból feljelentette.
Köszönet mindenkinek a segítségért :-(
Ha nem akarod beengedni, akkor előtte hívj magad
mellé valakit, ne legyél egyedül, hátha esetleg
őrjöngeni fog!
(gondolom, kitelik tőle)
miert lenne tiltott? epherit neven kaphato a patikaban, veny elleneben. a feketepiacon meg veny nelkul is ;) alacsony vernyomasra szoktak adni, ergo emeli a vernyomast.
egyebkent az algoflex cold is tartalmaz pl pszeudoephedrine-t, csokkenti az orrdugulast.
Ma este nem engedem be.Inkább rendőrséget hívok.És elmegyünk a lehető leghamarabb.
Köszönöm
Kedves gyógyszerész válaszoló!
Kérlek,Miután tabletta formája azt írják,s én is úgy olvastam tiltott Magyarországon,mégis hogyan lehetséges nála?A feketepiac ,a net,ennyi mindent képes adni?
Őrület!Családok,emberéletek mennek rá ..
Netre szavazok.Egy külföldi oldalon árulják még tabletta formájában is.
Jelentenem kell valahol,mert nem bírom tovább.
Nagyon durva a gyerekkel is.Azt állítja ,azért kell,hogy jobban bírja a munkát.
Biztosan a feketepiacon/neten.
Erre van penze?
Köszönöm,Tisztelt Gyógyserész,és mindenkinek a válaszokat!
De mégis hogy juthat hozzá,ha ilyen dueván ellenőrzik?
:-(Már megkeseríti a család életét.11 éves kisgyermekünk van.Volt,hogy késsel támadt rám..
Finoman kifejezve bolond/hulye lesz tole.
Úgynevezett pszichotróp szer, az amfetamin előanyaga, kábítószer prekurzornak minősül Mind a birtoklása és terjesztése törvénybe ütközik. Egyébként orrcseppekben használjuk fel (Nasogutta ephedrini), megszünteti az orrdugulást. A gyógyszertárakban külön kábítószer szekrényben kell tartani, a megrendelésére is csak diplomás gyógyszerész jogosult, mivel nekünk szükséges a laborban kikeverni az orrcseppeket. A kábítószer rendészet amúgy évente ellenőrzi, hogy mennyi efedrint használtunk fel, ha káló van jön a büntetés. -Egy gyógyszerész-