Én azért szoktam utálni magam, mert minden kimerít. Tegnap... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Kacsahercegno)
máj. 3. 15:15
Igazából nem magam, hanem azt, hogy kimerített.
#régenmindenjobbvót.
Főleg a terhelhetőségem.
máj. 3. 15:13
Ezért ne utáld magad, 12 óra munka a legtöbb embert kimeríti, nincs abban semmi. Eleve nem is szabad ilyeneket mondani, hogy "utálod magad", olvasni is rossz. Főleg ilyen butaság miatt.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Amaunet)
máj. 3. 15:06
Jaj, drága, azért csináltam, hogy a "hobbimnak élve" mehessek ma vizsgálatra, és ne kelljen szabadságot kivenni.
7. Amaunet
máj. 3. 14:47
Szerintem minden munkának van egy ráfordítási ideje, meg lehet tervezni és nem kell 12 órázni.
A másik, hogy a szellemi és fizikai munka megfelelő arányban végezve nagyon jól kiegészítik egymás.
Azt tanácsolom, hogyha kimerültél menj ki a kertbe gyomlálni vagy hazafelé gyalogolj le 3-4 megállót! Hallgass közben zenét!
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - K-né Zsóka)
máj. 3. 14:32
Hogy mi?
Mi a fenével dicsekednék?
Teljesen rotty lettem, és nem örülök.
5. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 3. 14:24
Ez inkább amolyan panaszkodásba rejtett dicsekvés.
4. 80ASIQ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 3. 14:23
Engem kevesebb is, mégsincs emiatt kudarcérzésem.
3. 55Judit (válaszként erre: 2. - Σενεκάς)
máj. 3. 14:16
Igen, teljesen normális. A fizikai munka, a szellemi munka leszívja az energiát, a csikung feltölt energiával. Különös hogy mégis milyen kevesen gyakoroljuk.
2. Σενεκάς
máj. 3. 12:52
Szerintem ez normális reakció.
máj. 3. 12:52
További ajánlott fórumok:
- 18 éves vagyok és mostanában elég gyakran ki szoktam verni, van úgy, hogy naponta 2-3 alkalommal is, ez normális vagy túlzásba viszem?
- Hobbiból szoktam varrogatni és érdekelne, hogy ha egyéni vállalkozóként szeretném ezt csinálni kell hozzá szakirányú végzettség?
- A nap történéseit a macskámmal szoktam esténként...
- Nem szoktam krémet tenni soha az arcomra, de most a hidegtől kiszáradt és tettem rá. Most tiszta piros pötty az arcom. Mit csináljak?
- Esküvőkön szoktam ismerkedni, mert szerintem olyan...
- Nem szoktam bevizsgáltatni a szedett gombát, de mindenki...