Emeletes tortánál hogy oldjam meg, hogy az alsó ne nyomódjon be a súly alatt? (beszélgetés)
Szia!!
ha minyont csinálsz az is fondánnal van bevonva és hűtőben van tárolva!Nem lesz baja,igaz egy idő után egy kicsit leizzadhat mint a marcipán is,de ne mélyhűtőbe rakd!!
ha mar ilyen jo kis segitseget talaltam akkor lenne meg egy kerdesem.
Ha fondanttal vonom be, akkor tenyleg nem lehet hütöben tarolni? ezt olvastam, de igy kicsit tanacstalan vagyok hogy akkor hova a manoba tegyem masnapig. vajas kerem lesz benne es nem csipnem ha szobahömersekleten megolvadna es azert esne szet a süti :S
igazabol semmi extrat nem akarok. Egy egyszerü negyzat alaku 3 emeletes alapon egy nagy 1-es fektetve ami ket retegü. Nem lesz tul kremes se.
akkor azt hiszem megprobalom "alatet" nelkül. Max majd szentsegelek egyet ha holnap az ünnepelt ele egy benyomodott süti kerül es kerem hogy gyorsan pacsalja szet :D
Szia!
Én cukrász vagyok(sajnos most nem azt csinálom).
Jó pár tortát készítettem,de az esküvői tortákon kívül soha nem tettem álványra ,csak ha azt kérték.
Ha nem csinálod nagyon krémesre és lágyra akkor nem horpad be és Én le szoktam fagyasztani elötte és úgy rakom össze, mire megesszük addigra szépen kiolvad:-)
További ajánlott fórumok:
- Egy nő segítségért kiabál a 10 emeletes panelből, már többedjére az elmúlt 1,5 hónapban
- 10 emeletes panelban az erkély beépíthető?
- Mernétek venni 2 éves ikreknek emeleteságyat? Előre is köszi!
- 100-110 fős esküvőre egy 5 emeletes torta mellé mennyi tortát rendeljünk még? (csomagolni is szeretnénk)
- Egy normál méretű tortaformával, hogyan tudok emeletes tortát sütni?
- Hogyan oldjam meg, hogy az emeletes torta szép tartása megmaradjon a fogyasztásig?