Emberek gondolkodása (beszélgetős fórum)
Semmi baj.
Szép karácsonyt kívánok.
Jellemzően olyan fórumok amelyek kommunikációs problémákra mutatnak.
Nincs semmi gond, mindenki olyan témában nyit fórumot amiben akar.
Viszont nem ártana önvizsgálatot IS tartani, ha szerinte mindenki ellenséges. És persze értelmesen feltenni a kérdést sem hátrány.;)
Megnéztem, milyen témákban nyitott fórumot Gilisznya. Mi a gond ezekkel?
Iszonyatosan sok semmitmondó fórum van, ami pörög - számomra érthetetlen módon.
Akinek nem tetszik a fórum témája, nem kell hozzászólnia. Ilyen egyszerű.
Igaza? Látod megint rosszul fejezed ki magad. Az ő véleményével szimpatizálsz, nem?
Jellemző, hogy aki a saját viselkedését nem képes vizsgálni az másokéval nagyon szívesen megteszi.
Mindenkit bírál, senkivel sincs barátságban és mindenkit rosszindulattal ruház fel. Ha egyszer is önvizsgálatot tartana rájönne, hogy nem mindig másokban van a hiba.
Olyan 543000 körül van az azonosító. De ebben benne vannak az évek óta be nem lépők és (szerintem) a töröltek és a duplán (többszörösen) regisztráltak is.
Szóval a fenti szám is elég bizonytalan.
(mint a korona.gov számai.;))
"A butaság, a képmutatás nem tüntethető el, hanem a létezés, a történelem, a politika permanens, folyton visszatérő eleme, s mire az ember befelé menekülne, akkora már odabenn is csak űr van."
/Csehy Zoltán/
Igaz ez itt is.
Valójában 10 fórumozóból jó, ha kettő valóban az, akinek itt próbálja mutatni magát.
Olvastam korábbi fórumaidat is. Véleményem szerint alapvető problémáid vannak a kommunikációval.
Írásban nem jön át minden. Jól meg kell fogalmazni azt a kérdést, hogy széles körben érthető legyen.
A legtöbb ember gonosz a másikkal. Fórum, chat, telefon, sms, személyesen..mindegy, hogy, de csinálják. Undorítóak, fúrnak, áskálódnak..
Nem véletlen, hogy sokszor inkább a kutyáimmal vagyok, mint emberekkel. Bőven elég kontakt a munkahely..
Az általános használt a Gyakran Ismételt Kérdések, ami kb. minden szolgáltató oldalán megtalálható.
De Sopronban régen volt a Gyermek és Ifjúsági Központ.
Már a címből tudtam, ki nyitotta.
Kedves fórumindító! Boldog karácsonyt neked és családodnak!
Általánosságban én úgy látom, hogy vannak emberek, akik másokon szórakoznak unalmukban. A legjobb, ha ezekkel nem foglalkozunk. Sok emberben benne van a piszkálódási ösztön, ezeket nem gondolom boldognak, elégedettnek, különben nem kéne nekik ez mellé. Mikor a boltban is direkt keresik mibe kössenek bele, min lehet hangosan szitkozódni, mérgeskedni. Nem bírom az ilyet. Ilyenkor becsukom a fülem. Az én energiáim nem szívják el, az biztos. Ők így akarnak élni, éljenek, engem nem érdekelnek az energiavámpírok.
Te se idegeskedj a hangosan telefonálón, inkább nevesd ki, mekkora ciki már, hogy nem veszi észre magát és mindenki megtudja a magánéletét. A beszólókon se idegeskedj, neki ma ez az öröm jutott, neked meg más örömeid vannak.
Igen de az a weboldalra vonatkozó leggyakrabban feltett kérdések és a válasz rájuk.
Ő meg szerintem A gyakori kérdések weboldalra gondol. De az nem GYIK, ez tény.:)
További ajánlott fórumok:
- Szólánc nevekből (írók, költők, tudósok, gondolkodók, történelmi személyek; magyar vagy egyetemes, teljes v. vezeték név)
- 2 gyerekes Anyukák, segítsetek gondolkodni, kérlek!
- A pozitív gondolkodás negatív hatása, avagy: hogyan ne gondolkodjunk pozitívan
- Szerintetek milyen vállalkozásban érdemes gondolkodni manapság?
- Néha azon kapom magam, hogy mások halálán gondolkodom. Ez miért van?
- Miért ilyen aljasak az emberek? Mindenki így gondolkodik?