Elvetéltem és profi nőgyógyászt szeretnék, aki pcos-ben jártas (beszélgetés)
Mert nem is feltétlenül így van. Sajnos én is így voltam először. Pont abban a hónapban volt egy hormonsorom, amikor először teherbe estem, ahol a ciklus második felében rendkívül alacsony volt a progeszteronom, ráadásul utóbb ugye kiderült, hogy akkor már állapotos voltam. Mégsem kaptam semmit. Ez egyfajta protokoll, az van mögötte, hogy a progeszteronnak is lehetnek mellékhatásai. Sajnos az a kisbbaám elhalt nekem is. Ez kellett ahhoz, hogy másodszorra már a pozitív teszt napján megkapjam az Utrogestan-t, napokkal azelőtt, hogy UH-n kimutatható lett voln a beágyazódott zigóta, és hetekkel azelőtt, hogy először láttunk volna szívhangot.
Más orvosok pedig még azt is megcisnálják, hogy előre felírják a receptet, hogy amint lesz otthon egy pozitív teszt, ne akkor kelljen rohanni érte, hanem azonnal el lehessen kezdeni.
Javaslom, hogy jó előre bezséld ezt meg az orvosoddal, aki húzza a száját lfogadható indok nélkül az azonnali hormonpótlásra úgy, hogy igazolt sárgatest-elégtelenséged van, az nem a te embered lesz.
Érdekes amit írsz nem egy emberről tudom hogy kezdetektől kapott.Sőt olyat is aki még terhesség előtt megkapta a receptet hogy ha kell legyen neki otthon.
Orvosi felelőtlenség történt.Tiszta szégyen.
Főleg nem értem ha tudják hogy elégtelensége van a kismaminak.
Fórumindító remélem mielőbb sikerül teherbe esned egy jó orvos mellett.Amúgy az endokrinológus nem íratott volna fel?
Csak élő terhességet támogatnak hormonnal.
De ha vasárnap már volt szívhang és tudtak a bajodról, akkor miért nem kaptál?
Vagy akkor már véreztél?
Diagnosztizáltak élő terhességet?
Mert csak élő terhességet támogatnak hormonnal.
Sajnálom, hogy nem maradt meg a terhesség
Abszolút profi, 100%-ig meg lehet benne bízni, emellett nagyon barátságos, emberséges.
A Jánosban dolgozik.
Sajnálom.
Milyen dolog ez, hogy nem adtak Utrogestant?
Nekem nincs pco-m, IR-em, vetélésem sem volt, csak a saját megnyugtatásomra kértem Utro-t, és simán kaptam.
:( Nagyon sajnálom, ami veled történt. Remélem, mihamarabb megtalálok a megfelelő orvost és a következő terhességedet sikeresen kihordod, egészséges babát hozol majd a világra.
Állítólag én is ezzel a betegséggel küzdök. Másfél éve nem sikerül teherbe esnem. Még csak a vérvételeken vagyok túl és hüvelyi uh-n, semmilyen kezelést nem kaptam idáig, de valószínű, hogy PCOS-em van és ir. Kicsit erőt merítek belőled, hiszen azt írtad, hogy terhes lettél. Csak a felelőtlen, nemtörődöm orvos hibájából ment el a baba. Szörnyű lehet!
Sok sikert kívánok a továbbiakban!
Kaáli.
Amúgy irigyellek kicsit, hogy lombik nélkül sikerült pco mellett a baba.
Viszont rettentően sajnálom, hogy elment.
Tényleg menj be egy kaáliba, vagy egy hasonló meddőségibe, ott tuti fogsz kapni megfelelő progi pótlást.
Sok sikert a következő babához!
További ajánlott fórumok:
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról
- Debrecenben szeretnék igazán jó nőgyógyászt találni
- Budapesten jó nőgyógyászt keresek, aki jártas meddőségben is!
- Tudtok ajánlani olyan nőgyógyászt, aki jártas mióma eltávolításban és minél előbb fogad is?
- PCOS témában jártas, közép árkategóriás nőgyógyászt ajánlanátok?