Elvesztettem a babám..... (beszélgetés)
Pöpike!
Sok erőt kívánok a talpraálláshoz!! Tudom nem teszti de a lelki sérülés nagyon lassan múlik. Nekem annak idelyén majdnem 1 év kellett. De a mai napig fáj!!! Hiszen én írtam alá a papirokat... De ez más téma.
Kívánom mihamarabb költözzön be ismét a pocidba a babátok!
Sziasztok!
Már jobb lassan elmúlnak a tünetek a lelkem fájdalma viszont nem nagyon enyhül:o(
Nagyon sajnálom!!!!!
Pihenj sokat!
A terhességi tünetek borzasztóak, amikor már nincs babó, de a tünetek azok vannak....de majd múlik.
Próbáld meg kibeszélni magadból!!!
Szia!
Az előző babánál nekem sem indult be a vetélés az utro miatt.Nálam sem találtak szívhangot.Menj be a kórházba.
Kegyetlen dolog mindez, és persze nagyon nehéz feldolgozni.Talán nem is sikerül....
Én a műtét után 2 hónappal elmentem akkupunktúrára.Rendbe tette a hormonrendszerem és megfogant a következő babánk.Most vagyok 9 hetes és rettegek, hogy mi lesz a szerdai UH-on, mert a másikat is itt vesztettem el.
De nem szabad feladni.
Pokoli érzés.Aki nem élte mindezt át, az nem is tudja.Mi is lassan 1,5 éve várunk rá.Egészségesek vagyunk, jó helyre jöhetne...
Fel a fejjel.Ne add fel!
Menj be a kórházba ,nézzenek meg megint!
Sokkal borzasztóbb a várakozás.Jobb tudni, hogy mi van.
utro nem mindenkiél tartja vissza:(
én görcsölgetve mentem be a kórházba a másnap reggeli műtéthez..de éjjel sos megoperáltak, mielőtt elvérzem..
Inkább lásson egy ügyeletes doki, minthogy baj legyen!
+ az immunológiai vizsgálatot se hagyjátok ki!!!!!!
nekem is volt egy missed ab.-em..nekem 5 hetesen egy súlyos láz bántotta a babát:(
Most 36 hetes terhes vagyok:)
Fel a fejjel! Csak pozitívan!
Erős vagy (ezt kell mondogatnod) és nemsokára lesz Nektek is egy csodálatos Kisbabátok!
most sem fo könnyen menni ez biztos de én kivánok nekd sok sok kitartást és hidd el hogy siekrülni fog.
itt jó helyen vagy a hoxán keress ilyen forumokat nagyon aranyos mindenki és nagyon tudnak biztatni pcos -k is vannak keresgélj és ők is segitenek majd egy kicsit.
ezt nézd meg
még egy dolog van ami a legnehezebb ezt tanácsolja mindenki és sajnos igazuk van, mikor már feladod és nem akarod annyira a babát akkor sikerülni fog ez biztos, az lenne a legjobb ha el tudnd magad valamivel foglalni ami nem a babával kapcsolatos, én ilyenkor festettm házat meg kertészkedtem meg.....
már teljesen feladtam na akkor sikerült
nem lesz semmi baj egy tanácsom van, beszéld ki magadból mert más nem segít.
elfelejteni soha nem fogod őket
én múlt héten akartam kidobni a teszteket de a férejm nem engedte azt mondta hogy ők is hozzánk tartoztak még neki is rossz volt, én egyedül vele tudtam megbeszélni, de a mi napig rossz visszaemlékezni, és neked is úgy szeretnék segíteni
További ajánlott fórumok:
- Mindent elvesztettem a depresszió miatt
- Akik elvesztették a lakásukat, házukat, autójukat mert nem tudták fizetni várlak benneteket!
- Ha elvesztették a bizalmad, meg lehet tanulni újra bízni az emberekben?
- Ti adnátok a babátoknak az elvesztett baba nevét?
- Szimre barátunk elvesztette édesanyját
- Tavaly 6 hónapos terhes voltam mikor elvesztettem a babám.Azt mondták, hogy a köldökzsinór megcsavarodott.Tudja valaki, hogy ennek mi az oka