Eltörtem a csuklóm.Megmütötték, két "dróttal" megtüzték.Nemsoká ki fogják venni.Állítólag altatás nélkül végzik! Valakinek volt már ilyen? (tudásbázis)
Szia!
Nekem a kézfejemben volt egy lap, 4 csavarral.
Nem altattak, a felsőkaromat szorították el:
A legfájdalmasabb az volt, hogy volt hónaljszőrzetem, s a felső szorító "becsípte", s órákon keresztül húzta.:(( De nem éreztem semmit.
Ugyanott vágtak, mint az első alkalommal, de nagyon gyorsan begyógyult. Talán egy hét alatt. Már nem kellett begipszelni a második műtétnél, csak a sebet látták el.:))
Köszi mindenkinek!
Hosszú ideig tart a kivétel?
Teljesen be vagyok rezelve! Szerdán fogok menni.
Ica és Laci.A férjed hogy bírja,hogy még mindíg ott van az egyik drót?! Én már most is nehezen viselem,gipszen keresztül!
Ja,hogy veszik ki? Vágnak,kihúzzák....?
Nekem a vállam volt drótozva,és nekem is altatás, sőt érzéstelenítés nélkül húzták ki a két drótot.
De még előtte hetekig jártam a sebészetre, mert dolgozta ki magát a drót, és mindig kellett lecsípni belőle.
A lecsípés rosszabb volt, mint a kiszedés.
Ne félj, nagyon gyorsan túlleszel rajta.
Ja és én akkor még csak 14 éves voltam!
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Borostyánlánc babáknak, állítólag megkönnyíti a fogzást. Mik a tapasztalataitok?
- Ismeri valaki azt a kávét, ami állítólag fogyaszt?
- Miben nyilvánulhat meg az a gondoskodás, amit állítólag a férfiak nagyon szeretnek, elvárnak?
- Az emberek többsége miért fél a szellemektől? Állítólag nem bántanak senkit, igaz ez?
- Most olvastam, hogy az ellenkező nemű emberek szeméből kiolvasható, hogy bejövünk-e neki. Állítólag a szem mindig elárulja. Igaz lenne?