Elton John és partnere David Furnish szülők lettek (beszélgetés)
Nem ők az első pár, akik örökbefogadtak.
Leszbikusok is nevelnek gyerekeket, bár én nem ismerek egyet sem, de szerintem semmiben sem különböznek a többi gyerektől, akiket heterok nevelnek.
Na tényleg utolsó hsz, mert éhen halnak az állatkáim:-)))
Az emberek között a melegek aránya sem sokkal nagyobb. Sőt...
De utána fogok nézni.
Most már érdekel:-)))
Ti mennyire örülnétek, hogy tudatosulna bennetek, hogy két homoszexuális nevel?
Gondoljátok végig a gyermek szemszögéből...
Bocs erre még reagálok: nagyon rossz példát hoztál. Csak egyet: Dian Fossey: Gorillák a ködben: homoszeualitás a gorillák között:-)))
Egyébként tiszteletben tartoma véleményed, nekem más a felfogásom, de ez nem baj, különben nem tudnánk dumcsizni jókat:-)))
További szép estét Nektek!
Gondolom nem keveset kell mjad holnap visszaolvasnom:-)))
Ja, hát ha a 48 éves fiatal, persze.
Azért, kicsit nagyobb az esélye, hogy valaki idősen hal meg, nem? Tudod, statisztika.
Azt sem tartanám normálisnak, ha ugyan ilyen korú hetero pár fogadna örökbe.
Szerintem azt kéne felfognunk, hogy a meleg párok által nevelt gyerekek miattunk fogják másnak érezni magukat.
Ők elfogadják, hogy élhet együtt két férfi. Nekik ez nem fura. Aztán jövünk mi és ferde szemmel nézzük őket és megkérdezzük, hogy melegek-e...
Speciel én ismerem Steiner Kristófot és a szüleit is.Tök normál családi háttere van,mégis meleg lett.
Pont itt olvashattál ma egy cikket a másságról.Ajánlom a figyelmedbe!
Egyébként meg mivel jobb egy hetero házasságban felnövő gyereknek,akit folyamatosan terrorizálnak,vagy ütnek vernek....
Javítás:
...semmivel sem nagyobb az esélye, mintha hetero szülők...
Láttam a TV-ben egy meleg párt két 17-18 éves lánygyerekkel. (Mindkettő béranyától, egyiknek egyik férfi, másiknak a másik volt az apukája).
Teljesen kiakadtak az olyan kérdésektől, hogy nem rossz-e nekik ez az életforma. Ezon meg, hogy kit hívnak anyunak totál elszörnyedtek. Mindketten a saját apjukat hívták apunak, a másikat pedig a keresztnevén szólították.
Szerintem ezen a témán mi borzadunk el és nem a gyerekek, aki így nőnek fel.
Hát azért a statisztika szerint nem pont egyforma eséllyel.
Mindegy, ha már így alakult, éljenek mindketten még legalább 30 évet, és mindenki boldog lesz. :)
"Kedvenc" témám a melegsíg!
Nem tartom egészséges dolognak, ha egy gyereket két azonos nemű, meleg "szülő" neveli fel. Mégis azt mondom, hogy ez a gyerek jobban jár, mintha intézetben nőne fel.
Ettől nem hiszem, hogy a gyerek feltétlen meleg lesz, illetve ennek alig nagyobb, lehet, hogy semmivel sem nagyobb, mintha hetero szülők nevelnék fel a gyereket, illetve intézetben nevelkedne. Nincs tudomásom róla, de egy intézetes gyerekről jobban el tudom képzelni, hogy meleg lesz, mert különösen a lányoknak, lehet, hogy rossz élményeik vannak serdülőkorukban az intézetben. Erről jó lenne egy intézeti dolgozó véleményét is olvasni.
Ez is egy érv, igazad is van egyébként! :)
(Bár én pont ilyen ellenszenvvel olvastam, hogy Steiner Kristóf és élete szerelme is elindította az örökbefogadást...)
Nehéz kérdés ez. Megértem azt, hogy ha egy nőnek eü-i okok miatt nem lehet gyereke, akkor örökbe akar fogadni. Nekik meg azért nem lehet, mert melegek, és erről ők ugyanúgy nem tehetnek. Mégsem teszik, nem tehetek róla.
További ajánlott fórumok:
- Férfi partnerem nem hajlandó velem házasság előtt ágyba bújni. Mivel lehetne mégis rávenni?
- Ha van egy partnered, akkor miért akarsz tetszelegni másoknak?
- Ti mit szólnátok ha a párotok üzleti partnerekre hivatkozva sztiptízbárba járna néha?(külföld)
- Azért elvehetik egy anyától a gyerekeit, mert gyakran váltogatja a partnereit?
- Lennél e partnere egy mozgáskorlátozottnak?
- Gyenesdiáson a strandon tegnap este egy 3 év körüli kislánynak eltüntek a szülei. Tud valaki valamit, mi lett, meglettek a szülők?