Elszakadt a hintaágyon az ülörészen a vászon, hol lehet kapni hozzá, hogy tudjuk használni? (tudásbázis)
5. Szilvita
2012. szept. 22. 23:22
Na, nem lettem sokkal okosabb, egy szabó varrta meg nekünk valahol a Déli-pályaudvar környékén, de már nem emlékszik, hol.
4. Szilvita
2012. szept. 22. 15:18
Egyszer nálunk is elszakadt, és vettünk rá, ha jól emlékszem 3000 forintért, szóval létezik, megkérdezem majd a férjem, hátha emlékszik...
3. marcibaba
2012. aug. 1. 06:53
Tök olcsón potom ezer forintért vettem a piacon 4 darab nagy bevont szivacspárnát hintaágyba valót, igaz hogy használt de kimostam és gyönyörű citromsárga mint új korában, azért nem érdemes vacakolni vele...
2. 7988f3943b
2012. aug. 1. 06:40
nekünk mikor tönkre ment én a kárpitosnál vettem ,de az se bírta sokáig ,utána a férjem le cserélte a vásznat és fából csinálta meg, lassan 3-éve úgy használjuk
1. Claire1984
2012. júl. 31. 23:40
Ez engem is érdekelne, nálunk is ez a probléma
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt)
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?