Első szex 14 évesen az első igazi szerelemmel, vagy 18 után az aktuális fiúval? (beszélgetés)
Renegeteget számít!!Én most voltam életemben másodjára igaz először úgymentem h még nemvolt szexuális kapcsolatom a pasimmal csak a bőrömre kellett a roacuttan mellé fogigátló.de most kb 3hete voltam újból mert mostmár szexelek is meg minden és hoyg megvizsgáljon és hát én mondom enekd egy sztks orvosnál enm meretm volan levetkőzni feszült lettem volan meg minden.
de a magándokinál ahol voltam(ajánlom:Vámosi -Mátyásföld) Hát ott nyugtató zene csodaszép magán rendelő csodaszép vetkőző az orrom előtt sterilizálja magát és mutogat mindent h megnyugodjak majd felfekszek az asztalra ott is mindenről tájékoztat h mit cvscisnál..télleg biztonságban éreztem magam .igaz h egy rendelésre fizettünk anyával 6ezret de megértem h enm görcsöltem végig...
J és eza felnőttté válás....Ezt neked üzenem nicole v hoyg mi egy évesen voltunk a abrátommal sé any ajött h uyge nem feküdtetetlk le?nem kéne...nem örülnék neki...aztán egy hónap múlva lefeküdtünk sé anya bejön(nem mondtamneki) és megszólal: na myilen volt? élvezted? mert megtörtétn uyge ?érzem:) és nemvolt mérges meg semmi..érezte h így kellett lennie
Sziasztok!
Erre a válaszra szreintem elég jó választ adok mert még énis új vagyok ebben az egészben. 23 hónapja jöttem össze a legelső pasimmal akkor 14voltam.Fél évig csak smároltunk és ismerkedtünk egymással 8hónapja voltunk együtt mikor látott először melltartóban :) Innentől kezdve kezdtük felfedezni egymás testét de még csak kézzel finoman először csak simogatni mellett meg minden aztán 10-11 hónaposak lehettünk mikor elsőnek igaz részegen megujjazott de fel voltam arra is készülve . Onnantól kezdve én vertem neki szoptam ő is nyalt meg minden de télleg az volt h ha nem akartam bármit egy fél szavamba se került és nem csináltuk:) aztán végül 13hónaposak voltunk mikor ebben az évben nőnapon lefeküdtünk:) És a behatolás egy incifincit fájt de télleg csak annyi h ugye még ilyen nagy dolog nem volt bennem és inkább a meghökkenés vezetett ehhez h kicsit fájt:)
Úgyhoyg úgy gondolom HOGY ezt az ember láyna saját maga érzi h mikro jó neki:) Nyilván nem egy diszkóvécéjében részegen kell elevszíteni mert soha többet nem lehet iylen élményben részed:) Amikor a barátom kérdezgette minden másodpercben h hogyvagy?nagyon fáj? élvezed?kellemes?ne haggyam abba? és te érzed h fontos vagy neki és a világért se tudna fájdalmat okozni:)
Úgy gondolom h ez egyrész nőtípustól függ
A másik legfontosabb dolog az h mennyire bízol a barátodban...Az első alkalomnak csak is yilen bizalomra épített kapcsolatban szabad megtörténnie.Nem azt mondom h iylen lassan kell haladni(Én 14voltam ő meg 15mikor összejöttünk és mikor lefeküdtem vele még csak15 múltam 3hónappal szóval ha nincs ez az érzelmi biztonság nem megyek bele így viszont egy örök élméyn marad) mint ahoyg mi tettük de meg kell adni a múdját egymás testéenek a felfedezéséhez:)
Hali! Először is elnézést szeretnék kérni, ugyanis a kérdésem nem passzol ehhez a témához, de igazából nem találtam megfelelő fórumot. Szóval bocsi,de aki tud az légyszi segítsen! Előre is köszi!
A kérdés a szex dobókockákkal kapcsolatos. Akinek van, vagy ismeri, meg tudná nekem írni, hogy a testrészek kockán milyen testrészek, a kényeztetés módján milyen kényeztetések, a pózkockák milyen pózokat és a hol pedig milyen helységeket jelölnek?
köszi
Na, ez biztos meglepő lesz, de én még 21 évesen sem voltam fiúval. És nem bánom, mert még nem találtam meg rá a megfelelő embert. Lehet túl maximalista vagyok, de ez van. Ennak ellenére 2-3 éven belül szeretnék mér saját családot.
Most is itt lenne rá az alkalom, hogy megtörténhessen, ugyanis van egy fiú(28 év.),aki már 2 éve udvarol nekem, de nem történt még vele semmi komoly. Nagyon rendes velem és figyelne is rám, de valahogy nem érzem azt, hogy ő lenne az igazi...Ezen most lehet csodálkozni, hogy lyen vagyok,de én tényleg az "igazival"szeretném, hogy megtörténjen és,akit tényleg szeretek.
semmiképp sem 14 évesen, de az első szerelem...ha igazán az kitart tovább, addig meg ismerkedjetek magatokkal és egymással ..sex nélkül...
szerintem 16 fölött már lehet érett rá az ember, de a védekezésről nem szabad megfeledkezni...
én büszke voltam rá hogy a legutolsó voltam a sorban :)
sokan nem hitték, mert olyan jó volt az összhang köztünk :)
Szerintem még fiatal 14 évesen! Én is nagyon szerelmes voltam ilyen idősen, de nagyon örülök neki, h nem vele történ meg az első szex, mert még nagyobb traumát okozott volna úgy az elvesztése, h neki adtam oda azt, amit soha másnak már nem adhatok!
szerintem 14 évesen éretlen az ember a szexre!
Én 15 voltam az első szexnél, a akkori párom meg 2-évvel volt több. Én szerelmes voltam, de nem úgy hogy jaj, majd meghalok, ha nem látom. Szóval nem ez a belezúgtam szerelem volt, hanem csak szerelem. És a szex sem isteni votl, hanem csak szex. Szóval mostmár azt mondom várhattam volna a következő fiúig, mert ő meg aztán nagyon nagy szerelem volt, de visszacsinálni nem tudtam. Nem mondom hogy megbántam, de lehetett volna jobb is!
Szerintem mindenképp olyan fiúval kell történjen, aki nagyon szeret, és nem csak a testet, hanem a lelket is! Aki tud kényeztetni, és nagyon figyelmes! Hát a kor... ez is örök vita marad. Fiatalnak fiatal a 14 éves, és gyerek még, de ebben a korban ők ezt nem így látják, és minél jobban tiltják nekik, annál jobban kell! Inkább azt tarom fontosnak, hogy ha már szexelni akarnak, védekezzenek is! Minimum legyen egy csomag gumi a lánynál is! Főleg mivel első, és elszakad, vagy nem sikerül felrakni..... legyen tartalék is.
Jah! Meg nem hiszem hogy most a nagyŐ-vel való szexről van szó, hanem csak szerelemről! Nagy Őre várhattam volna én is.... jó sokat...
De lényeg hogy nagyon legyenek szerelmesek, mert akkor tényleg figyelnek egymásra, és nem lesz rossz emlék!
Szerintem a 14 éves még fiatal a szexhez,és ebben a korban igazinak érezheti azt is,aki nem az.
A szerelem és a belehabarodás között van különbség.
És a két kor közöttieket hova sorolod?:)
Aki 14 évesen nem vesztette el szüzességét, az feltétlenül csak 18 után fog szexelni? (ide egy csodálkozó jel jönne)
Én veled értek egyet.
14-15 évesen max hiszik a gyerekek,hogy érettek a szexre,de nem azok.Igaz van akinek még kora felnőttként is gyerekes a gondolkodása.
De ha valóban igaz szerelemről beszélünk,akkor ki lehet együtt várni amegfelelő időt,nem kell 14 évesen már szexelni.Ha meg nem erről van szó,akkor pláne ráér.Ebben a korban nagyorbb hajtóerő a kiváncsiság,és,hogy jaj a barátnők már rég nem szüzek...
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- A szeretőt is lehet szerelemmel szeretni?!
- Vélemények és érzések a plátói szerelemmel kapcsolatban
- A férfi szerelmet vall neked, de te nem viszonzod.Szereted, de nem szerelemmel.Tudod tökéletes lenne vele, de nincs nálad szerelem.
- Létezhet olyan, hogy egy párkapcsolatban nem szereted a másikat szerelemmel és mégis boldogak vagytok együtt?
- Ha a párotok bevallja, hogy szeret, de nem szerelemmel, akkor ez nektek rosszul esne?