Első randi a pasinál (beszélgetés)
A kivétel erôsíti a szabályt!
A szabál az szabál!
👍
Férfiválasz!
:DDD Persze, hogy nem a legrosszabb! :D Tudod te, hogy értettem! :P
Egyszer adtam oda magam az első randin. Azzal a pasival a mai napig tartom a kapcsolatot. Nemsokára jön hozzám. Haza és hozza a két gyermekemet, ami véletlenül az övé is. :D
Lányok, lányok! Nem, nem jogosít fel senkit nemi erőszakra. Csak nem lep meg, ha a rendőrség nem kezeli kellő komolysággal. Ennyit írtam, nem többet.
Egyébként mindenki szálljon magába, és tegye fel a kérdést magának! Ha úgy gondoljátok, hogy ebben semmi veszélyes nincs, akkor miért tanítja mindenki a gyerekének, hogy ne csináljon ilyet?!
Azért, mert mindannyian tudjuk, hogy mennyi az aberrált ember, és ennek milyen következményei lehetnek.
Következtetés, ha tudjuk, hogy ez történhet, akkor ne menjünk fel, ennyi.
Ez olyan, mintha látnám a zebrán, hogy nekem zöld a lámpa, ugyanakkor felém száguld egy autó, de én csak azért is lelépek az úttestre, mert ő a hülye. Vagy én is?
szerintem meg olyan egyszerű az egész, ha a nő nem akar szexelni, ne menjen fel első randin a pasi lakására, pláne ha nem ismeri. és nem azért, mert nagy baj is történhet (ne történjen), hanem mert eleve csalódást okoz magának és a pasinak is. a pasi nem hiszem, hogy a film mellett a bélyeggyűjteményét akarná mutogatni, és ha első randira ez az ötlete támadt csak, hogy felvigye magához a nőt, akkor nem annyira a nő érdekli, csak a szex lehetősége
ergo, ha a nőt is a szex érdekli, miért ne. ha valami kapcsolatban, ismerkedésben reménykedik, akkor például beszélgetéssel kezdjék az ismerkedést valahol máshol, ne ágyban a tévé előtt :)
számomra a szexre gondolni nem a legrosszabb :)))))
de ez két ember habitusán is múlik, persze ha mindkettő az a romantikus, nézzük a csillagokat a tévében, akkor felesleges óvszerre költeni ;)
Én a szép dolgokat félretéve úgy gondolom, hogy nagyon-nagyon muszáj átgondolni, hogy kit engedünk fel az otthonunkba, pláne azt, hogy kihez megyünk fel, szép dolgok ide vagy oda. Szép gondolat amit írtatok, de csak addig, ameddig egyszer nem ütöd be a bokádat.
A barátnőm is belement egy ilyen csodálatos első randiba, aminek az lett a vége hogy megerőszakolták, folytogatták... És még örülhet, hogy "csak" ennyi történt. Senkit nem riogatni szeretnék. Viszont tudom, hogy ameddig az emberrel, vagy közvetlen hozzátartozójával nem történik meg ilyesmi, addig hiába hall ezt-azt, úgy érzi, vele, és a szeretteivel nem történhet meg. Sajnos de, megtörténhet.
És én azt mondom, jobb félni, mint megijedni.
Én akkor se mennék egy vadidegen pasi lakásába! Ha ismeri az megint más!
De étterem után is lehet,dugni, söt bármi program után, ha azt akar.
És mondjuk számomra az is hülye felfogás, hogy hetekig várni kell az elsö alkalommal vagy van aki szerint még tovább! És ha akkor derül ki, hogy az egész sz@r együtt, akkor idöfecsérlés az egész!
Valaki olyat is irt, hogy "nem kell rögtön a legrosazabra gondolni"! És ez alatt a szexre utalt! Attòl még lehet normális egy férfi,hogy kivánja azt akivel randizik, söt az lenne a normális ha a nö is akkor menne el ha eleva hasonlóképp érezne!
De itt most randi volt a kérdés! És az bármilyen közhely is egy cukrászda vagy étterem, de nem otthon van a legjobb randihelyszin!
A mi első randink is filmezés volt,az én lakásomban,semmi olyan nem történt,amit egyikünk sem akart.Bár mi ismertük egymást előtte,nem egy vad idegent engedtem fel magamhoz.Egy csodálatos szerelem lett belőle:-)
Miért kellene minden randinak sablon szerint történnie?Személy szerint az éttermes,mozis sétálós randit rémesen fantáziátlan,klisének tartom.Nem akar minden férfi azonnal d**ni,vannak érzékeny és normális férfiak is a világon.
Én viszont baromira csodálkozom! Ugyanis a feladata lenne, jobban mondva kötelessége.
A kellemesen eltöltött este után is, ha nemet mond egy nő a szexre, az nemet jelent. Ha ledér, pi.akilógatós szoknyában teszi ezt, akkor is. Sőt, ha nem tud nemet mondani, mert úgy be van rúgva/dogozva, akkor sem szabad préda.
Én voltam első randin mozizni egy volt pasimnál. És ha hiszed, ha nem, nem kötöttünk ki az ágyban. Volt egy nagyon jó film, ami pár hónappal korábban ment a mozikban. Én nem láttam, neki megvolt. Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni.
Azt azért hozzátenném, hogy ismertem a srácot. Egy vadidegenhez nem valószínű, hogy felmennék. De nem tudjuk (vagy csak még nekem van korán reggel), hogy totál idegen a srác a kérdezőnek vagy sem.
Elég nehéz a rendőrségen kidumálni egy nőnek, hogy miért támadta le egy férfi a saját lakásában, ahová ő önként ment fel, anélkül, hogy ismerné a férfit.
Lássuk be, ilyenkor a nőt bélyegzik meg, nem a férfit. Cseppet sem csodálkozom rajta, hogy a rendőrség miért nem akar foglalkozni az ilyen esetekkel.
További ajánlott fórumok:
- Pasi fizet első randin?
- Az első randit lemondta.Szerintetek van értelme várni rá?
- Lefeküdni az első randin? Veled már megtörtént?
- Szerintetek első randin mennyi az az ideális összeg, amit egy nőre költsön a férfi?
- Első randinak wellness hétvége?
- Tényleg hiba lefeküdni a legelső randin? Utána nem fog tisztességes lánynak tartani?