Első hajfestés (beszélgetés)
Gugli a legjobb barát :) - ezt is ott találtam hirtelen:
Had kérdezzek én is ..
Sokszor olvasom a hennás festést . Erről mit kell tudni ? Hogyan működik ? Milyen színek vannak ? ( bocs a tudatlanságért ) :D
Köszi!
Lassan összeszedem a bátorságomat is belefogok!
viheted te is,de ugyannyit kell kb fizetni és amit ö használ az nem ugyanaz mint amit Te megveszel a drogériákban, hanem az professzionális festék.
A szökés hajakat rendesen el lehet rontani otthoni festéssel. Eleve ha a kép alapján veszed a drogériában pl sötét szökét a joval sötétebb lesz. Te szökének hitted és barna lesz. A másik hogy a fodrász ki tud keverni több féle szinböl nagyon szép szint. A legszebbek mindig mixelve születnek.
Szerintem is inkább elöször fodrásszal festesd. Lehet utrána is muszáj elsz mert a szökés szinek kényesek, nehéz szépet kreálni dobozos volti festékböl.
Én is ezt tanácsoltam volna a fórumindítónak.
Majd ha a fodrász megcsinálja először,utána lehet otthon ,,próbálkozni,,.
Igaz nekem fekete hajam van(festett),de a feketét leszámítva,én mindent fodrászra bíznék.
Sziasztok!
Lassan szeretném festeni hajam, mivel már itt-ott őszül (29 vagyok). De fogalmam sincs, hogy kezdjek hozzá, egyáltalán milyen hajfestéket válasszak, hogy ne lőjjek nagyon mellé!
Most sötét szőke a hajam. Tudnátok adni tippeket, tanácsokat! Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Első hajfestés: Otthon vagy fodrásznál?