Szerintem ha tudod,hol kezd,hogyan folytasd,akkor nyugodtan.Én a fodrásznál lestem el a praktikákat,utána a barátnőm festette,majd pedig magam kezdtem,széles ecset,kis porcelán tálka és sűrű fésű kell csak hozzá.Rövid a hajam,ezzel nincs sok macera.
Én festettem már itthon is, festette fodrász is lakossági és profi termékkel is. Tapasztalataim alapján én tuti csak fodrászra bízom és csakis professzionális, jó minőségű festékkel.
A lakossági úgysem adja azt a színt, amit szeretnél, mert mindenkinek más a haja. A fodrász látja ezt. Elmondod, hogy milyet szeretnél és kikeveri a színt. Persze ehhez egy szuper fodrász kell.
Köszönöm a gyors válaszokat, akkor a fodrász mellett döntök. :) Tudtok esetleg ajánlani valakit a XIII. kerületben, aki szépen megcsinálja? Vagy mindegy, hogy hova megyek be?
nekem eddig mindegyiket a férjem csinálta. egyszer a fodrász szőkéről vörösre (eredetileg barna vagyok), de akkor vágott is, meg azt nem mert bevállalni a férjem. a többiben ügyes volt és nem volt annyira drága se... :)
Mivel nem tudod, hogy reagál a hajad először a festéskre, először a fodrászt ajánlanám. Kiválasztod a márkát/festéket és a színt, azt vinném a fodrászhoz.
Olvasgattam a fórumokat ebben a témában, hasznos tippeket kaptam, arról viszont nem nagyon láttam véleményeket, hogy érdemes-e elmenni fodrászhoz, vagy megpróbálhatom otthon is jobb minőségű festékkel? Nem festettem még a hajam, most világosbarna/sötétszőke és valamilyen vöröses árnyalatot szeretnék (nem is túl sötétet és nem is rikítót). Nem szeretnék sok pénzt áldozni erre fodrásznál, de nem is szeretném tönkretenni a hajam otthon.