Első babát tervezők (beszélgetés)
Szia!
Köszi szépen. :) Igen, nagyon cuki!
Gratulálok a kislányodhoz! Igen, tök jó érzés, mikor mocorognak. :) Hogy fogják hívni?
Szia nyuszmó!
Köszi szépen. Igen, szépen nő, pont ma 12 hetes. Veled mizujs?
Sziasztok!
Tegnap voltam vérvételen, ma voltam rákszűrésen, és vizsgálaton. Azt mondták, hogy Femibiont szedjek, és bátran próbálkozhatunk a babával.
Úgy izgulok már most.. :)
A rákszűrés eredményéért 3 hét múlva kell visszamennem, remélem nem lesz semmi baj.
További szép Napsütéses napot Nektek :)
Szia!
Gratulálok a kisfiadhoz! Biztos nagyon cuki lehet.
Én a 24. héten járok, most egészen kellemes a terhesség. Sokat ficánkol a kislány, nagyon érdekes érzés :)
Szia drhega1215!
Szépen növöget a kis Bencus.
Jó egészséget kívánok Nektek! 😃 👣 🚼
Szia!
A háziorvos általános vérvételre tud beutalót adni. Azt nyilván hozzá kell visszavinned.
A nődoki tud elküldeni hormonvérvételre, ha indokoltnak látja. Annak az eredményét a nődokihoz kell visszavinni.
Sok sikert! 🍀
Szia :)
Köszönöm a tanácsod, szerintem hétfőn el is megyek a háziorvoshoz, kérek beutalót vérvételre.
A vérvétel eredményt a háziorvosnak kell vinnem vagy a nőgyógyásznak??
Köszönöm a segítséget.
További szép napot :)
Szia Kata!
Köszi kèrdésed, jól vagyunk. Bencus tegnap töltötte be a 9.hetet. Tegnap túlestünk az első oltàson is. Jó baba, az elején pocakfájós volt, de már nem, vagy hatott az infacol. Egyre többet mosolyog, gőgicsél, magyaráz kézzel-lábbal. Kis cukifalat, már 4 és fél kg.
A szülés altatásos sürgősségi császár volt köldökzsinór előesés miatt. És Ti hogy vagytok? Mikorra várjátok? Neme, neve? Hogy tetszik a vàrandósság? Minden jót kívánok! :)
Köszi. 😃
Ne sajnáld, hogy nektek nincs ki segítsen. Mi is mindenért megdolgoztunk párommal. Így sokkal nagyobb értéke van mindennek.
Az se baj, ha 30 leszel,csak egészség legyen.
Én 32 leszek nyáron.
Fel a fejjel.
Örülnék neki, de sajnos valószínűleg már 30 leszek addigra, ennyire későn azért nem akartam szülni :))) De ez van, így jártunk, csak néha úgy összefacsarodik a szívem, mikor látom, hogy barátnőim-ismerőseim, akiket megsegítettek kicsit anyagilag a szülők, már babát vállalnak, mert megvan az, amiért mi még évekig gürizünk :/
Nektek kívánom a mihamarabbi babázást:)
Elhiszem, hogy összetett a helyzet nálatok is.
Az teljesen normális gondolat,hogy legyen saját lakásotok. Kívánom hogy minél hamarabb elérjétek. 🍀
Igen, ez nekem is sokszor az eszembe jut, de én nagyon csóró családból származom, ezért fontos számomra a biztonság. A páromnak is, így várunk amíg nincs meg egy kis saját lakás, mert az, hogy gyerek mellett havi 80 ezret kidobjunk albérletre...hát, meredeknek tartjuk. Jó, a dologhoz hozzátesz az is, hogy nekünk nem igazán van kihez fordulni, ha beüt a krach, így meg főleg nem akarunk kockáztatni.
Nehéz ez, mert az sem akarom, hogy későn vágjunk bele, de azt sem, hogy utólag tudatalatt is a gyereket okoljuk a nehéz anyagiak miatt....
Az anyagiak persze fontosak, de nem minden. Mi is vártunk, hogy meglegyen néhány dolog. Párom rábólintott a családbővítésre. Azóta eltelik lassan 2 év és nem jön a baba. Járunk dokihoz, de minden lassan halad.
Nem okoskodni akarok. Csak elmesélni, hogy mi hogyan jártunk.
Nyilván ti tudjátok mit miért tesztek.
Minden jót kívánok nektek! 😃
drhega1215
Milyen volt a szülés? Hogy vagytok?
Szia!
Kezdj el valamilyen mama vitamint szedni, ha régen voltál akkor rákszűrés. Egyébként szerintem nem kell más felkészülés.
Szia!
Első sorban jó ha elmégy nődokihoz és kérsz egy rákszűrést. Mondd el neki,hogy babát szeretnétek. Kérdezd még tőle, hogy milyen vitamint ajánl.
A neten is utána tudsz nézni a baba-mama vitaminoknak.
A házidokinál tudsz kérni egy általános vérképre beutalót. Abból lehet látni van-e vmilyen vitaminhiányod.
A babatervezés idején a legfontosabb a folsav bevitel, már akkor is amikor még nem is tudod,hogy babát vársz. Mire megtudod hogy várandós vagy már végbe mennek az idegcsőzáródások, ebben a folyamatban segít a folsav.
Sok sikert! 🍀
Köszi szépen, mi is jól vagyunk, már a 29. hetet tapossuk! :) Márc 7-re vagyok kiírva. Bence baba sokat mozog, nagyon kis cuki :)
Vigyázz Magatokra! :)
Köszi :)
Múlt pénteken. A dokival várok a 8. hétig. Te hogy vagy, mikorra várod a babát?