Babát tervezők 2019 ősz (beszélgetés)
Szia, szerintem alapból sem baj, ha az ember vitamint szed. Ha erős az immunrendszered, akkor logikusnak tűnik, hogy a baba is könnyebben összejön.
Én C és D vitamint szedek, elég vagy dózisban, ill. most, hogy összejött a babó, szedek folsavat, magnéziumot és B6-ot.
Sziasztok
Babàt szeretnènk mar règota
Vèrzès kimaradasom volt
De mar hejre jöt
Es.probalkoztunk mar de meg semi nm tudum hogy szedjek e vitamint ??
Hatha attol jobb lene ee ??
Sziasztok.
Jártam az endokrinológusnál. Nos azt mondta, hogy ebben az értékben semmi őrület nincs... Merthogy ez a két referenciataetomany az éhgyomri inzulint jelöli, de senki nem tudja, hogy mi a normális tartománya az inzulin al, ha az ember eszik... Úgyhogy azt javasolta, hogy változtassa életmódot egyek többször kevesebbet alacsony glikemias ind. Ételeket és mozogjak sokat. Gyógyszert sem Ő sem másik orvos nem javasol szerintük ezzel nincs baj. Most itt tartunk. Ahhoz, hogy esetleg inszeminacio szoba jöjjön el kell mennem, higy legyen papirunk arról, hogy együtt élünk, mert nem vagyunk házasok. Itt meg állt a téma, mert a párom szerint össze fog jönni csak ne görcsoljek rá. Szóval majd meglátjuk mi lesz. Remélem azert valami csak történik. Igazából még próbálom a páromat rá beszélni, hogy intezzük el a papírt, hogy mehessünk tovább.
Sziasztok!
Nekünk újabb sikertelen hónap.
Túl vagyok 2 norculot kúrán, iazonyat bezavart. Decemberben menzi után 1 héttel újra elkezdtem vérezni aztán kerek 2p napig véreztem. Most késik sokat. Tegnap voltam dokinál és persze nem úgy jöttem ki hogy hurrá.
Talált a méhem mögött 4cm 4.5 cm vegyes echoszerkezetű cystikus képletet. Nem tudta megmondani mi lehet így egyenlőre meg kell várnom a menzit majd vissza menni. A nyálkahártya meg an vastagodva tehát bármikor megjöhet.
Nézd, sajnos átmentem ezen, amiket írsz, sajnos ha akarsz valamit, neked kell hozzá az információkat összegyűjteni.
Vérzészavart az inzulinrezisztencia is okozhat. Nem emlékszem pontosan, 3. és 21. napi hormonvizsgálatod volt már?
Január 13.an megyek endokrinologushoz. Vele még fogom beszélni mi a teendő. Nem hagyom, higy lerázzanak. De azért nagyon kellemetlen már, hogy az embernek mindig tartania kell magát és kuncsorogni mindenért. Én nem vagyok ezekkel tisztában és ha az ember nem rámenős jól el hajtják.
Ami most igazából engem aggaszt az az, hogy december 9-én megbetegedtem ami eltartott december 20.áig..de január 1-én megint megbetegedtem ami még mindig tart. Nem tudom ez normális - e, hogy alig telt el 11 nap a két menstruáció közt?? 😕
Sziasztok!
2éve próbálkozunk a párommal a baba projekt kapcsán, eddig teljesen sikertelenül. Voltam már két orvosnál, mindegyik azt mondta a rendszertelen ciklusomra, hogy nem kell miatta aggódnunk, ha továbbra sem jön össze menjünk vissza. A jelenlegi helyzet, hogy ma vagyok a ciklus 61.napján, november 4volt az utolsó ciklus első napja. Semmire nincs tünetem, sem terhességre, sem babára. 56 és 58. Napon negatívak lettek a tesztek. Egyébként 40nap körül szokott megjönni. Orvoshoz tegnap kértem időpontot, jó lenne végre kezdeni valamit magammal. :(
Jesszusom, erre az inzulinra azt mondta, hogy nem vészes????? Sürgősen menj el endokrinológushoz, erre gyógyszert kell szedni és diétázni!!!
Megint az van, ha magad nem jársz utána, a “meddőségi” orvos leszar...
Sziasztok.
Meg volt a vizsgálat és voltam a meddőségi centrumban is.
A terheléses cukor vizsgálatom eredménye kicsit engem aggaszt, de az orvos azt mondta, hogy ez rendben van igazából. (1.vérvétel éhgyomori Vércukor :5.1, Inzulin 36.0)(2.vérvétel.60 perces cukros folyadék elfogyasztása után Glukoz: 4.6, Inzulin :430.5)(2.vérvétel.120 perces Glukoz:4. 6 Inzulin 157.5) igazából elég rosszul is voltam utána. Kicsit az inzulin aggaszt, de a meddőségiben, azt monták, hogy addig nincs baj amíg nem 5xöse az eredmeny. Kerüljem a cukrot mozogjak, szedjek vitamint. Most levették a pajzsmirigy hormonra a vért, várom az eredményét, mert lehet emelni kell majd az Euthyrox adagja és inszeminaciot javasolt. Most ezt kell elinditani. Eddig jutottam most egyenlőre.
Szia
Nagyjábol végig olvastam,a történeted,ha mész cukor terhelésre,akkor próbálj vele kérni inzulin mérést is,tbsen nem írják fel.Sajna
Párod volt sperma vizsgálaton?
Szia!
Milyen lett a terhelés eredménye?
Lehet, hogy tenyleg tobb gond van a hatterben, de en csak hozza szeretnem tenni, hogy en is fogamzasgatlot szedtem. Abbahagytam es egy ev utan vegre azt mondtam, hogy helyreallt, aztan megsem. Ossze vissza menstrualtam meg igy is. 60 vagy akar tobb napos ciklusok. Aztan mara mondhatom el, hogy masfel ev - ket ev utan allt be vegre rendszeresnek mondhatonak. Plusz ezt meg homerozessel is figyetem amugy, es okes szerintem. Szoval siman zavaroghatnak meg a hormonok.
Kozepidoben en is mindenkepp nezetnem magam UH-n, melle ovu teszt.
Hihetetlen, hogy ennyinideig kell a PACIENSNEK utana jarni, hogy van e egyalzalan valami baja, mert az orvosok nem igyekeznek kideriteni semmit. Lehalabbis nem eleg gyorsan. Azert jobban oda kene tenni magukat, foleg ha epp csaladalapito tamogato orszag lettunk:) de neha amiket hallok..
Szurkolok nagyon