Előtte-utána fotók (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Mindenkinek gratulálok, de segitsetek abban, hogy hogyan kell megnézni a képeket, engem ugyanis nagyon segit, ha látom más eredményeit. Előre is köszönöm. Márta
Szia!
Le a kalappal!:)
Nagyon ügyes vagy!
Gratulálok!!!!
Szép jó reggelt!
A naplómban vannak nekem is képek, és a mérlegelőm is nyilvános.
Sziasztok Nekem a naplómban vannak képek.
Érdemes még megnézni fehér tulipán adatlapját,hihetetlenül motiváló.
Én nagyon szeretem ezeket a termékeket,mert nagyon finomak :)
Öket is megkukkolom :)
áhh.gondoltam hogy valami aldi vagy lidli kínálja..
csak pont nincs a közelemben...
no de majd ha oda kerülök!!! ;)))
vásárolok :D:D:D
Ja még akit ajánlok megkukkra:
Noémi 23
Csikike_
:)
azt akartam kérdezni, hogy te külföldön élsz-e, és ha nem,
akkor hol szerezted be azokat a jó kis light kajákat amiket írtál a naplódban és képek is vannak róla?
(salik, sajtkrém, stb...német termékek)
Sziasztok:)!
Nekem is a naplómban vannak képek, jól vissza kell lapozni, utolsó oldalon vannak (19.) 13-14.hozzászólás:).
Sziasztok!
Rólam is van fent egy kép!
De még nincs vége!:)
nagy elhatározás szükséges, az tény.
És feladni sem szabad.
Amikor 2 hónapig nem mozdul a mérleg, csakazértis csinálni kell tovább, kicsit változtatni a módszeren, és kész.
Nem kell azonnal akarni.
Szépen-lassan kitartással, odafigyeléssel és némi mozgással, 3-4 hónap alatt már látszódni is fog az eredmény.
Ha átszoksz az új életvitelre, észre sem veszed és már meg is dícsérnek a rég nem látott cimborák :)
Sziasztok!
Az én naplomban is találtok elötte-utána képet. :)
jó ezeket nézegetni mikor az ember elhatározza magát és kicsit elkeseredik néha...
én már többször fogytam, de most megint felhizlaltam magam:(((( és egyre nehezebben megy lejjebb, fiatalabban könnyebb volt.
szia! ez nagyon jó ötlet, ez nekem is mindig erőt ad!
az én naplóm elején rólam van, de nekem még messze a vége :)
További ajánlott fórumok:
- Férjem nagy élvezettel nézegeti a volt élettársáról, nyaralásukról készült fotókat. Hatalmas nevetések közepette élvezi az emlékeket.
- Mire érdemes lementeni a digitális fotókat, hogy akár 30 év múlva is olvashatóak legyenek az adatok?
- Egy kis segítséget szeretnék kérni olyanoktól, akik jól ismerik a Nokia 6303i mobilt. Fotókkal kapcsolatban, segítenétek?
- Samsung SGH-X660 telefon! Hogyan lehet a készített fotókat gépre rakni?
- Cewe Fotókönyv
- Gyerekemről posztol fotókat nyilvánosan.