"Élményt" adni ajándékba... (beszélgetés)
Élményt tényleg jó adni. Én idén Svédországba és Dániába vittem a férjem a születésnapján.
A repjegy nagyon olcsó, ha fapados és előre gondolkodsz, a booking.com-on meg pofonegyszerű szállást foglalni. Mindent leszerveztem a 4 napra, minden infót én gyűjtöttem be és neki "csak jönnie kellett" :D Nagyon jó volt.
A feldobox is jó, ajándékoztam is már, sőt nemrég kaptam is egy harmóniásat, meg egy gasztrósat.
Mondjuk inkább olyannak adnám, akit nem ismerek 100%-osan, mert több lehetőséget ad a választásra. De nyilván tudod, hogy a férjed mit szeretne esetleg és mit nem, így talán nem kell a választás ilyen széles lehetősége. Azért az oldalukat nézd meg, mert nagyon sok lehetőséghez találsz linkeket, pl. az adrenalin csomagban.
Vidd el hétvégére egy öko-faluba. :)
Semmi tévé, minimális civilizáció...
Néha nagyon nehéz, hogy az ember megfelelő ajándékot találjon ki a szeretteinek. Minden évben többször is ajándékozunk, de mit? Ahogy telnek az évek, fogynak az ötletek... Mostanában arra törekszem, hogy tárgyak helyett "élményt" ajándékozzak!:)
3 hét múlva lesz a Férjem születésnapja és ismét keresgélek, hogy mivel is tehetném neki amlékezetessé? A legújabb ötletem: sétarepülés a város fölött!:) Nem mindennapi élmény szerintem annak, aki be meri vállalni!:)Épp ma beszéltem az illetékessel és úgy tűnik, hogy ha jó idő lesz, mehet a dolog!:)
Ha neked is van ötleted, hogy milyen "élmény ajándékot" lehet adni, kérlek oszd meg velem!
Elérhető, mégis különleges dolgokra gondolok!:)
További ajánlott fórumok:
- Manapság mennyi pénzt illik lakodalomban ajándékba adni?
- Nászajándékba mit kellene adni ha kijelenti a pár hogy pénzt várnak...?
- Mennyi pénzt illik adni nászajándékba kollégának?
- Szerintetek illik háziorvosnak (nőnek) 7dl Baileys-t adni ajándékba?
- Mit lehet adni ajándékba egy olyan embernek, akinek "mindene" megvan?
- Esküvőre vagyunk hivatalosak és pénzt szeretnénk ajándékba adni, tudtok valami ötletes megoldást?