Elkezdtem tornázni! (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elkezdtem tornázni!
Szia!
anheszenamon kérlek nézd meg a bejövő üzeneteidet!!
Előre is köszi!!
Tegnap: 15 perc gyors gyaloglás +
20 perc gyaloglás
( ugyanaz a táv)
Én is nekiálltam újra a tornának.
Tegnap előtt: Capoeira aerobik Czanik Balázzsal (azóta is alig tudok mozogni) tegnap pedig Rubint Réka 3-mas dvd-jéről a popsi részt csináltam meg. Ennek is érzem ma az utóhatását a csípőmben. :-)
Szia!
A Norbi féle duci tréninget sokan dícsérték. Nem tudom milyen alkatod van.Ezek nem megterhelő edzések,mégis hatásos. Ha inkább csak formásodni szeretnél,arra tökéletesen jó Rubint Réka vagy Béres Alexandra.
Tegnap:
40 perc taposás,
50-50 db hajolgatás súlyzóval a derékra
nyújtás
Csak én írogatok ide is?
Szombat:
10 perc bemelegítő futás futópadon
40 perc taposás
20 perc has és nyújáts az Egyensúlyban önmagaddal dvd-ről
Tegnapi torna: 45 perc taposás,váll,bicepsz gyakorlatok valamint derék
Ez volt a héten az 5. edzésem!
én most lazítottam mert náthás az egész család és mostanában nem sikerült nagyon kialudnom magam.
De holnaptól ismét vissza térek a régi kerékvágásba....
Pénteken megcsináltam a 200%-ot (Béres Alexandra),este meg még tapostam 40 percet.
Ma is lesz torna,csak még nem tudom mi!
Szia!
Nagyon elszánt vagy ha minden! nap este futsz és minden! reggel van erőd tornázni.Munka mellett??
Milyen alakformáló tornát végzel?
Szia!
Nem fontos a kép csak kíváncsiságból megnéztelek volna.Most gyesen vagy gyeden vagy otthon?Hány gyerkőcöd van?Nekem 2- 2,5 éves babóm van.Te mikor tudsz ídőt szakítani a tornára?Én reggel,felkelés után.
2 naponta tornázom 1-1,5 órát felválltva Cindy C.,Rubint R.,Béres A. dvd-kre.Tavaly már nekikezdtem a tornának de akkor hamar abbahagytam.Most épp azért hogy ne únjam meg hamar, beszereztem több dvd-t és ezekre felválltva tornázom ,így talán nem unom meg hamar .
Január 1. óta már vissza nyertem a terhességem elötti súlyomat-nem kellet sokat csak 3-4 kg-t fogynom.Most már inkább erősödni szeretnék,fitt maradni.
Most tervben van egy szobabicikli vásárlás,gyűjtöm az infókat róla,na és persze a pénzt rá :-)).
További szép napot neked!
Ne hari,nem rakok fel képet,de ha fent vagy iwiwen,talán ott megnézel,ha érdekel,majd megírod priviben..
Igen nyolc éve edzek,és ebből max két hónap,ami kimaradt edzés nélkül,mert imádok sportolni:))Mondhatni sportőrült vagyok:))Heti háromszor edzek,de volt olyan időszak,mikor heti 5X edzettem,de abbahagytam,az túlságosan kizsigerelte szervezetemet.Nem hagytam időt a pihire,az sem jó ám,mert az izom nem tud fejlődni sehová.Nálam bevált a callanetics,pilates(ezek mind csak súlyzóval,anélkül nem vettem észre semmit),maga a súlyzózás,a capoeira is nagyon jó:))Persze,mindenki más temperamentumú,és szerencsére lehet válogatni a tornák közül,van választék bőven:))És te,melyiket szereted?Sportolsz?Ha igen,mióta?:)))
Szia!
Nem raksz fel képet magadról?
Már 8 éve tornázól?Ez igen!Szünet(ek)nélkül?Milyen rendszeresen egy héten?
Nekem is van callanetics,pilates dvd-m de nekem nem igazán jönnek be.Tényleg annyira hatásosak mind ahogy mondják?
További ajánlott fórumok:
- Kicsit elkezdtem pánikolni a háborús helyzetek miatt. Nem...
- Normális az, hogy elkezdtem tornazni naponta 45 percet és emelkedik a súlyom?
- Csokifüggőség?! Elkezdtem a 90 napost, de nem bírom a csokit letenni... a krómot is elkezdtem szedni 3 napja.
- Fogamzásgátlót szedek 1.5 éve kb. 1 hónapja elkezdtem vérezni, de még volt 7 szem a gyógyszerből ....
- Elkezdtem tornázni Réka dvd-re. Nagyon jó, viszont megfájdult (szerintem)tőle a derekam.
- Ma elkezdtem Rubint Réka Add önmagad című sorozatának az első részére tornázni....