Elképzelhető, hogy jön Magyarországra Madonna! (beszélgetés)
Azta... Nem semmi. :-D
Tényleg mázlija volt! :-)
ne sajnáljátok, mert beengedték!!! pár sorral lejjebb írtam! úgyhogy a megtaláló is jól járt, meg az elhagyó is!
ez a lényeg!!!!!!:)))
Sziasztok! eszméletlen volt a koncert, semmi hangom nincs ma anniyt énekeltem meg uvoltottem! Michael Jackson imitátor azért rendben volt, kicsit megkonnyeztem a dolgot! hát igen a magyarok nem feltétlen tették oda magukat, de azért szerintem orult Madonna mert sokan voltak! 2 ora késés az nem zavart, elvoltam addig is! :D utána az eso, pont ahogy vége volt a koncertnek, hát ez egy Mennyei áldás volt, igaz utána rommá áztunk, mig kiértunk a parkbol, de ez van! belefért! :D:D:D
ami nem tetszett az a pult, ahol italt vettél, tok ures volt, hogy lehet igy felkészulni 50ezer ember fogadására? Meg a kijárat? egy kijárat? remek otlet volt! gratulálok! száraz széna? az is jo volt, mert a dohányosok bajban voltak, mint pl én, hogy még véletlenul se csinaljak nagyobb fényáradatot mint Madonna azzal, hogy felgyujtom a Kincsem parkot! :D volt baj a cigi elnyomással, de megoldottuk, amugy szerintem jo volt! Láttátok a 2 csajt aki Jackson fehér kalapban, meg BAD feliratu topban voltak? hihetetlen nagy RESPECT Nekik! le a kalappal! :D
További ajánlott fórumok:
- Te hogyan változtatnád meg a segélyezés rendszerét Magyarországon?
- Mit tennél meg, hogy jobb legyen Magyarország?
- Szégyen, hogy 2011-ben ez megtörténhet Magyarországon...
- Mi a véleményetek arról, hogy Magyarországon is terjed a buddhizmus?
- Szerintetek jó ötlet az, hogy Magyarország is rendezzen olimpiát?
- Szerintetek Magyarországon lehetséges-e, hogy kuponokkal vásároljunk?