Éljen a Black Friday. Vettem végre egy új mosógépet! 🤩 (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Idén májusba adták ki a jogszabályt, ha jól emlékszem.
De hát tudjuk, hogy a kereskedők arra a napra direkt felemelnek mindent, hogy az emelt árból kelljen árengedményt adni;)
Gyűlölöm a 'fajtámat' szidni, de a magyar vállalkozóknál nincs gázabb. A saját sz@rukat is megennék, csakhogy ne kelljen a munkavállalóknak megfelelő bért fizetniük vagy olcsóbban adniuk x napon valamit...
Vagy épp emelnek. Én kinéztem egy sportalsót, 16ezer volt eddig is, állítólag x százalék akcióval, most 18ezer mert black friday akció van 🤦♀️
Tavaly black fridayen rendeltem egy kávéfőzőt, következő hétfőn ránéztem az oldalra 30ezerrel volt olcsóbb, rendelést azonnal lemondtam, elbattyogtam az üzletbe és megvettem olcsóbban.
Karácsonyra vettem 2-3 hete parfümöt ajándékba, pre-black fridayen a kisebb kiszerelés került annyiba, mint amennyiért 2-3 hete vettem a nagyobbat, most black fridayre valóban lejjebb vitték az árát de még mindig drágább mint amennyiért vettem.
Totál átverés.
Mennyiért?
Biztos vagy abban, hogy olcsóbb volt?
Én úgy láttam, hogy ismét a szokásost csinálják. Felemelik az árát a terméknek, majd abból engednek minimálisan...