Élhetek így teljes életet? (beszélgetés)
ELÁRULOK NEKTEK EGY NAGY TITKOT: UTÁLOK MOZIBA JÁRNI TÖBB OKBÓL: TÚL HANGOS, KÖZELEMBEN ZACSKÓKKAL ZÖRÖGNEK, RÁGCSÁLNAK, ELŐTTEM COLOS ÜL, - NEM LÁTOK SEMMIT ÉS MÉG SOROLHATNÁM!
DE: A FÉRJEM NÉHA SZÍVESEN MEGNÉZ EGY JÓNAK ÍGÉRKEZŐ FILMET ÉS HÍV. NANÁ, HOGY MEGYEK VELE, PEDIG - MINT FENT EMLÍTETTEM - NEM SZERETEM A MOZIT!
Olvasgass néhány könyvet az Édesvíz Kiadótól!
Nem kell rágörcsölni, és szentírásnak venni minden szavát, meg azt se hidd, hogy egyik napról a másikra fog megváltozni az életed.
Csak úgy lapozgass bele, tedd le, aztán ha eszedbe jut, megint üsd fel valahol néhány lapját ..
ahhoz nem kell önbizalom vagy lazaság, hogy elmenjél a pároddal bulizni :)
olyan unalmas már, hogy mindenki mindent az önbizalomhiányra fog rá, a legtöbb embernek gondja van magával, az életével. lehet nyavalyogni folyamatosan és sajnáltatni magadat, de a saját életedért, boldogságodért te vagy a felelős. belesüppedhetsz az önsajnálatba, vagy elhatározod, hogy ezt a rövidke életet mégiscsak örömmel szeretnéd leélni :)
Miért ne?
Mindenki úgy él, ahogy neki jó.
Középiskolás éveimben engem mindig cikiztek..
Emiatt teljesen elfogyott az önbizalmam.
Most van 1 barátom aki folyamatosan mondja hogy lazítsak, ne stresszeljek rá mindenre, lépjek túl a problémákon..
De nekem ez nem megy ilyen egyszerűen.
Van valaki hasonló cipőben?
Mit lehet ilyenkor tenni?
A fő baja hogy nem járok vele bulizni mert nem vagyok laza.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire élsz teljes életet? (Azt, amire igazán vágysz, vagy vágytál!) (1-100)
- Így hogy lehet leélni egy életet? Párkapcsolatban mindig hasonló a gond és a munkában, mindenben rosszul teljesítek.
- Hogyan tudnék teljesen új életet kezdeni?
- Akinek 21-es cukra van és nem inzulinozza magát, élhet még teljes életet anélkül sok gyógyszert szedne?
- Nőként teljes életet élni család (férj, gyerek) nélkül?
- Katéteres abláció után élhetek teljesértékű életet?