Elhalt fogat mennyi időn belül lehet megmenteni? (tudásbázis)
Miből gondolod egyáltalán, hogy elhalt a fogad? Doki mondta?
Egyébként meg lehet menteni, de csak ideig-óráig marad a szádban, mert a végén egyszerűen meg lötyögősödik és ki kell venni. Nekem volt egy ilyen fogam, több mint 10 évig bírta (állítólag nem ez a jellemző), de a végén pótoltatnom kellett, mert végképp elfáradt szegény.
nincs pótolhatatlan fogorvos(sem)..
bátran keress másikat. mivel lövésem sincs, hol lax, sejtem, hogy nem is olyan egyszerű..
(innen a belvárosból könnyebben beszélek)
én húsz éve nem járok sztk-ba..a privát orvosnak van röntgenje is, a nélkül amúgy sem csinálná.
Pontosan olyanok a tüneteid, mint az enyém.
Be van gyulladva, nem szabad késlekedni, mert nagyobb baj is keletkezhet. Keresel egy privát orvost, aztán...jöjjön, aminek jönni kell.
péntek van, nem lesz könnyű. Hétfőig öblögesd.
Ha a fogad külseje még elfogadható, nem kopott, roncsolt, akkor megpróbálhatod..általában jelzi a fog, milyen állapotban van(a gyökér is) Valamelyik nap voltam kezelésen, begyulladt a gyökér(hátsó, több gyökerű) fúrás, kapirgálás, néhány alkalom, és kész. a lényeg, hogy ha tömötten is, de az eredeti megmentve.
Általában a röntgen mindent elárul. Akkor megtudod, mi az ábra.
Pénzt vigyél.
További ajánlott fórumok:
- Te megmentenéd Illés bácsi cukrászdáját?
- Segítesz megmenteni a házasságomat?
- Ha elromlott az USB-ém elveszik minden adatom? Hogyan tudnám megmenteni?
- Van még esély megmenteni a kapcsolatot?
- Fájós fogamat a dokim úgy tudja megmenteni hogy idegölő gyógyszert tett bele 2 hétre majd gyökérkezeli. De baromira fáj...folyt.köv. 1 pont.
- Van esély megmenteni a hajamat?