Elhagytam a telefonom, van valami követőrendszer, ami alapján megtalálhatom? (tudásbázis)
A rendőrségnek van vmilyen,ezért mindenképp jelenteni kell.
Nekünk működött,mert kb.3 hónap múlva szóltak,hogy meg van.Egy kereskedő adta el vkinek,aki elkezdte használni,így akadtak a nyomára.
Örültünk,mivel nem sokat bíztunk benne,hogy valaha is meg lesz.
Ja,és ezúton tudnám javasolni,hogy senki ne vegyen használtat,mert sosem lehet tudni...
azt hiszem, elég nagy a valószínűsége, hogy feltörték az IMEI számot :)
Rendőrségen hülyének néztek, pedig közel 100 ezres a telefon értéke, a szolgáltató sem kecsegtetett semmi jóval...
Szerintem is mindenféleképpen jelentsd be a rendőrségen és azután menj el a szolgáltatóhoz is, és jelentsd be, hogy elveszett a telód és körözés alatt van. Ilyenkor a szolgáltató értesíti a használt mobil értékesítőket, hogy körözik a telefont és megadják nekeik az IMEI számot, amin be tudják azonosítani, és ha valaki megkísérli eladni náluk a készüléket értesítik a rendőrséget. Azonkívűl a szolgáltató is figyeli, hogy használják-e a telót és ha igen ők is szólnak a rendőröknek. Ha le akarod tiltatni a kártyád azt is megteheted ott helyben. Sajnos ha kiüttetik a telefonból az IMEI számot, akkor ne számíts rá, hogy megtalálják.
Az én lányomnak is elveszett a telefonja, mi letiltattuk a kártyát, így kénytelen volt az illető másik kártyát tenni bele, hogy használni tudja és így be tudták azonosítani, hogy kinél van a telefon. Jó három hónap múlva szólt a rendőrség, hogy menjünk be, mert úgy látszik sikerűlt megtalálni a készüléket.
Remélem neked is ilyen szerencséd lesz mint nekünk volt.
Jelentsd be a rendőrségen. A rendőrség továbbítja a mobilszolgáltatód felé az információt. Ha be van kapcsolva, akkor ők megtudják mondani, hogy hol van a telefonod. A rendőrség pedig ez infó alapján megpróbálja megkeresni. Még jobb a helyzett, ha más SIM kártyát raknak a telódba, mert akkor lakcímet is kap a rendőrség.
Szerintem van egy kicsi esélye, hogy vissza kerüljön hozzád.
További ajánlott fórumok:
- Ami egy településen megtalálható
- Olyan szavak amibe sz betű megtalálható.
- Írjál olyan értelmes szót amibe "em "egymás mellett megtalálható.
- Írjál olyan szót, amiben a "nap" megtalálható
- Írjál olyan értelmes szót amibe "ek"egymás mellett megtalálható
- Ha letiltattam a telefonom, mert elhagytam, visszakapcsoláskor kell e fizetni?