Életünkbe visszatérő emberek (beszélgetés)
Lelkifuri azért amiért nem szeretek valakit...
De ismét igazad van, legyen neki amiért nem tudom szeretni. :D
Miért kéne, hogy neked legyen? :)
Legyen neki. :DDD
:DDD
Nekem több ilyen is van. :)
Ő csak akkor vonzhat be az életébe, ha engeded, azaz te is bevonzod. :-)
Különben mást vonzana be erre a szerepre. :-)
Nem, nem, csak egy önbizalom hiányos ember.
Időnként visszatér hozzám, felerősítem, aztán lelép. Aztán jön vissza. És kezdődik minden elölről!
Ma rájöttem, hogy miért jött vissza az ember az életembe!
Nem azért mert én bevonzottam, hanem, mert ő bevonzott az életébe, mert már megint kellene neki a sok pozitív impulzus, amit tőlem kapott!
Hát nem fogom megint felerősíteni, aztán kirepül a nagyvilágba!
Ami mellettem volt, nem lehet nélkülem!
Aham!
Bár olyankor akkora a savanyú cukor, hogy juszt se jön rá az ember!
Jó idő eltelik, mire leeseik a tantusz...
Igazad van!
A rossz dolgokra is szükség van, hogy értékeljük a jót. A rossz dolgokból is le lehet vonni a következtetéseket, és a rossz dolgok sem történnek velünk hiába. Csak észre kell venni.
Mármint azt, hogy mi a feladatunk egy-egy rossz éltethelyzetben, mire tanít meg egy-egy rossz dolog minket. Vagymi...
Ááááááááááá!
Az se lenne jó!
Gondolj csak bele!
Tudnád a rossz dolgokat, és nemhogy felkészülnél, hanem nem akarnád, hogy bekövetkezzen....
Így jó(majdnem), ahogy van!
Meg kell tanulni meglátni az apró kis klassz dolgokat! :)
A rossz döntés meg csak utóbb válik azzá....
Mikor meghozod, nagyon kell az Neked...
Az antennát pedig a rossz emberi tulajdonságok tompítják: önzőség, tudom hogy nem okés, de hátha..., abban bízom, én megváltoztatom, velem azt nem fogja csinálni.....
Magunkat csaljuk meg. :o)
Igen egy kézikönyvet én is szívesen elfogadnék. De a rossz döntéseknél is ott van a szabad akarat, szóval pfff...
Az antennák pedig eltompulhatnak, és nem fogják rendesen az adást.
Milyen egyszerű volna az élet ha mindent előre tudnánk. De végtelenül unlamas is... :D
Jah!
De ha pont nem úgy veszem az adást, ahogy kellene!??? :S
Szóval egy kézikönyv néha elkélne az Élethez.:D
A Mindenható....
de Ő földi halandókkal ritkán beszélget...
Ki tudja mit rejt a karma, mire akar az élet azzal tanítani, hogy az utjába sodor bizonyos embereket.
Mi az akadálya a nem véletlen találkozásnak?
Nos, attól függ hogy milyen érzéseket, gondolatokat táplálsz az illetővel kapcsolatban. LEGFŐKÉPPEN TE!
Hiányzik?? Vagy látni sem bírod? ...
További ajánlott fórumok:
- SZJA visszatérítés 2022.
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Van remény rá, hogy visszatér hozzám?
- Ha minden visszatér a régibe...
- Lélekvándorlás..valamint emberek akik visszatértek a halálból és az ott tapasztaltak ..
- Van itt valaki, aki egy hosszú, otthonülős időszak után visszatért az emberek közé?