Életmód változtatási tanácsok (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Életmód változtatási tanácsok
Nem a génekben van. :) Pszihológiai reverziónak hívják, és az emberek kb. 60%-ánál fenn áll valamilyen formában. Ezért van az, hogy hiába van akaraterőd sok mindenhez, 1-1 dologtól nem tudsz szabadulni. Ez nem akaratgyengeség, és nem a te hibád. Van, aki nagyon egészségesen él, sportol, normálisan eszik, de a cigit mégsem tudja teljesen letenni. Vagy kólát, vagy bármi mást. Ez abból ered, hogy a múltban létrejött lelki problémák egy belső szorongást eredményeznek, amit valamilyen módon kompenzálni szeretnél, és ez okozza a függőséget. :) Vagy éppen fogyózóknál a jojó effektust is ilyen. De legalább van rá megoldás. :) Vannak lassabb módszerek, amiket én itt csinálok lányokkal, és gyorsabbak, amikhez személyesen kell találkozni.
A forró fürdő lehet a jutalmazás ill. helyettesítés egyik fajtája, vagy akár sport, szóval bármi, ami persze, hogy nem ugyanaz, de mivel növeli a szervezetben az endorfinszintet, mégiscsak csökkenti a belső feszültséget, még ha nem is olyan mértékben, mintha a te esetedben ennél valami hízlalót. Vagy éppen egy dohányos rágyújtana. :)
Sport! Gyönyörű az idő,menj el biciklizni!
Vagy olvasgass!
Helló:)!
Engem sz érdekelne, hogy mivel foglaljam el magam léböjt alatt:D?
Tudjátok, ilyen főzés helyettesítő praktikák;)...
Szoláriumban már voltam ebéd helyett, tök jól esett.
Estére vasalást terveztem be, meg valami hiper-szuper testkezelésre megyek:D...
Egyéb ötletek?
Életmód?
szerintem, ha egészségesen étkezünk, mozgunk eleget, levegőn is vagyunk, csevegünk is kicsit :)
az már jó életmód és a lelked is jó, ha jó társaságba csöppentél.
Milyen változtatásra gondoltatok?
csoki-chips melyiket? Inkább a csokit! az egészségesebb.
Fáradékony vagyok, én már tudom, hogy megint jöhet a vaskúra, és irány a levegőre mozogni, hogy a szervezetem tisztuljon "ÉLjen a napfény".
Tea jó, de csak natúr vagy mézzel és igazi citrom levével.
Nekem ez az életmód váltás egyik része, de sok mindentől függ és ez teljesen egyéni állapotoktól függ.
Ez egy növény neve.
Lemásolom ide a papírján található szöveget!
Fokozatosan és egyenletesen fogyaszt,nem meríti ki a szervezetet,hosszabb használatának sincsenek káros mellékhatásai.
Csökkenti az étvágyat,javítja a zsírok anyagcseréjét,korlátozza a koleszterinszintet,enyha hashajtó,vízhajtó és gyulladáscsökkentő hatású.
Nem dohányzom, nem iszom, napi 1 kávé, nem eszek-vagy csak minimális-zsíros kaját, szeretem a gyümölcsöt-zöldséget, valamennyit mozgok (heti 1-2 alkalom), sokat sétálok, mindennap iszom zöldteát, szedek vitamint, viszont agyógyszereket messze elkerülöm, stb.
Mégis fáradtnak, lehasználtnak és kedvtelennek érzem magam. Nos?
Igen,nekem a már említett chipsszel!Megbontom,hogy csak pár szemet,és néhány perc múlva üres a zacsi! :-(
Ezért inkább nem is veszek!
A sütinek,csokinak sokkal könnyebben ellenállom.Már két hete "porosodik" a szobámban két tábla Milka,hozzá sem értem.
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- Nem hangzatos diéta kell, hanem életmód változtatás!
- Szerinted, ha valaki tényleg komolyan változtat az életmódján, kigyógyulhat betegségekből? Esetleg próbálkoztatatok ezzel?
- Életmód tanácsok
- Életmód változtatás